Oslobodjenje

Povratak Clippersa

-

Prvi nositelji Istoka, ko{arka{i Indiana Pacersa, nalaze se u te{koj situaciji. Pora`eni su i drugi put u tri utakmice (98:85) i Atlanta ima priliku u ~etvrtoj utakmici na svom parketu do}i do prve me~-lopte. Hawkse je predvodio raspolo`eni Jeff Tague s 22 poena i deset asistencij­a. Jo{ jedan vrlo slab nastup imao je Roy Hibbert i Pacersima nije pomogla niti odli~na ve~er Lancea Stephenson­a, koji je imao 21 poen i 13 skokova. Lo{a vijest po Indianu je i ta da je samo dva puta od 2006. godine pobijedila u Atlanti i ukoliko izgubi i ~etvrtu utakmicu, bit }e na rubu ispadanja.

Prakti~ki u identi~noj situaciji nalazi se Oklahoma, koja zaostaje 2-1 u seriji protiv Memphisa. ^vrsti Grizzliesi slavili su u tre}em susretu nakon produ- `etka s 98:95 i tako do{li do prilike izboriti me~-loptu ako budu slavili u narednom susretu na svom parketu.

Imao je Memphis pet minuta prije kraja deset poena prednosti, me|utim Oklahoma se vratila serijom poena Kevina Duranta i Russella Westbrooka, te izborila produ`etak. Tamo je doma}in ipak bio mirniji i deset sekundi prije kraja uba~ajima Courtneya Leeja s linije slobodnih bacanja osigurao pobjedu. Mike Conley predvodio je Memphis s 20 poena, a po 16 su dodali Tony Allen i Zach Randolph. Udarni duo Oklahome Westbrook - Durant upisao je po 30 poena.

Clippersi su vratili break u seriji protiv Warriorsa pobjedom u Oaklandu 98:96.

NBAdoigrav­anje,prvikrug, Istok:

Atlanta - Indiana 98:85, Atlanta vodi 2-1 u seriji. Memphis - Oklahoma City 98:95 produ`etak, Memphis vodi 2-1 u seriji, Golden State - Los Angeles Clippers 96:98, Los Angeles vodi 2-1 u seriji.

Zapad:

 ??  ?? Memphis nakon produ`etaka savladao Oklahomu
Memphis nakon produ`etaka savladao Oklahomu

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina