Oslobodjenje

Milwaukee i Miami demonstrir­ali silu

Heatsi i Bucksi se nalaze pred prolaskom u polufinale Istočne konferenci­je nakon što su poveli 3:1 protiv Atlante i Chicaga

- Piše: ZLATKO ŠARIĆ

Play-off u NBA ligi svakodnevn­o se igra, a uskoro će biti poznati i polufinali­sti u Istočnoj i Zapadnoj konferenci­ji.

Atlanta - Miami 86:110 (1:3)

Miamiheatj­eslavljemu­atlantidoš­aonadomakp­rolaza.traeyoungj­eu ranoj fazi utakmice zaradio lakšu povredu kada mu je na nogu stao Gabe Vincent, ali ostao je u igri, no svakako da je to poremetilo Hawkse.

Jimmy Butler je susret završio s 36 poena i deset skokova, a po 14 poena dodali su PJ Tucker (osam skokova) i

Nikola Jokić odigrao je još jednu odličnu utakmicu za Denver i ubacio 37 poena uz osam skokova

Bamadebayo(osamskokov­a).kodporažen­ih De’andre Hunter ubacio je 24 poena,akevinknox­12začetiri­minute.

Chicago - Milwaukee 95:119 (1:3)

Veliki korak prema prolazu napravio je i aktuelni šampion Milwaukee Bucks, koji je uvjerljivo slavio u gostima kod Chicago Bullsa.

Bucksi su i dalje bez Khrisa Middletona, ali to im nije smetalo. Prvo ime susreta bio je Giannis Antetokoun­mpo s 32 poena i 17 skokova, a Jrue Holiday dodao je 26 poena i sedam asistencij­a.

Kod poraženih Zach Lavine završio je s 24 poena i 13 asistencij­a, Demar Derozan dodao je 23 poena i pet skokova, a Patrick Williams 20 poena i deset skokova.

Denver - Golden State 126:121 (1:3)

Golden State Warriorsi su se nadali da će dobiti i četvrti meč protiv Denver Nuggetsa, ali tako nisu mislili domaćini. Serija je produžena, odigrao je Denver vrlo dobru i borbenu utakmicuip­oredkombin­iranih65po­ena Stephenacu­rryjaiklay­athompsona.

Nikola Jokić odigrao je još jednu odličnu utakmicu i ubacio 37 poena uz osam skokova, a Monte Morris dodao je 24. Kod Warriorsa Curry je bio na 33, a Thompson na 32 poena.

New Orleans - Phoenix 118:103 (2:2)

Nakon povrede Devina Bookera Phoenix Sunsi su itekako ranjivi i to iskorištav­aju New Orleans Pelicansi, koji su pobijedili u četvrtom meču i izjednačil­i u seriji na 2:2.

Chris Paul ovaj put nije bio u najboljem izdanju, a kada motor Sunsa podbaci, onda pati čitava ekipa.

Pelicansi su ispucali 42 slobodna bacanja, ubacili su samo šest trica, ali bilo je sasvim dovoljno za pobjedu.

Brandon Ingram predvodio je pobjednike s 30 poena, pratio ga je Jonas Valančiuna­s s 26 poena i 15 skokova. Kod Sunsa Deandre Ayton je ubacio 23 poena uz osam skokova, a Javale Mcgee 14 poena.

 ?? / EPA ?? Antetokoun­mpo (Milwaukee) postiže poene protiv Chicaga
/ EPA Antetokoun­mpo (Milwaukee) postiže poene protiv Chicaga
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina