Oslobodjenje

U glamurozno­j kreaciji s potpisom Valentina

Haljina Margot Robbie imala je gola leđa, potpuno kontrastno od dramatično širokog prednjeg dijela koji je pokrivao svaki centimetar kože

-

Zvjezdana premijera filma ‘’Babylon’’, održana u Londonu, ispunila je sva očekivanja. Glavna dama Margot Robbie ukrala je show u crvenoj haljini. Na crveni tepih stigla je u pratnji kolege Brada Pitta, a glumački par je u filmu pokazao pogled na zlatno doba Hollywooda.

Slavna 32-godišnja glumica pobrinula se da svi pogledi budu usmjereni u njenom smjeru stigavši u širokoj, dramatično­j i, prije svega, glamurozno­j kreaciji s potpisom Valentina. Haljina koja ostavlja bez daha imala je u potpunosti gola leđa, potpuno kontrastno od dramatično širokog prednjeg dijela koji je pokrivao svaki centimetar kože.

Bajkovito i zavodljivo lepršavu haljinu uskladila je sa savršeno iscrtanim crvenim usnama, a plavu kosu nosila je skupljenu u nisku, opuštenu punđu. Brad Pitt, koji u posljednje vrijeme medijske stupce puni svojom novom ljubavi, stigao je odjeven u karirano sivo odijelo i košulju dokazavši se kao vječni šarmer.

Nakon burne inozemne promotivne turneje za film “Babylon”, Margot Robbie vratila se u rodnu Australiju, a po pitanju stila na australsko­j premijeri filma u Sydneyu nije razočarala. Posve suprotno. Slavna ljepotica poglede je privlačila u baby plavoj haljini maksi kroja s odvažnim rasporom ukrašenim crvenim detaljima od čipke.

Samouvjere­no pozirajući na crvenom tepihu, Margot je izgledala poput prave dive, a zadivljuju­ća satenska haljina naglasila je njen dekolte, dok je uski kroj beskomprom­isno prianjao uz njeno besprijeko­rno oblikovano tijelo. Margot je samo prošle sedmice nosila kreacije modnih kuća Chanel, Bottega Veneta, Valentino i Galvan.

 ?? ?? Kreacija slavnog Valentina
Kreacija slavnog Valentina
 ?? ?? Poput prave dive
Poput prave dive

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina