Oslobodjenje

Poslovnica BH Telecoma na Aerodromu Sarajevo

Svoje usluge i proizvode BH Telecom od sada nudi i na novom, 79. info prodajnom mjestu

- AJLA KANLIĆ

U prisustvu velikog broja zvanica, gostiju i članova rukovodstv­a BH Telecoma jučer je na Međunarodn­om aerodromu Sarajevo otvoren novi Telecom centar, novo info prodajno mjesto.

Saradnja

Poslovnica je, kako je rečeno ovom prilikom, otvorena kako bi pružila sve potrebne usluge putnicima i turistima. Istaknuto je kako prirodna i uspješna saradnja Međunarodn­og aerodroma Sarajevo i BH Telecoma traje dugi niz godina, te je otvaranje ovog modernog shopa bilo logičan slijed koji će učvrstiti njihovo poslovanje.

Edin Kapo, direktor Direkcije Sarajevo, naglasio je nastavak snažnog nastupa BH Telecoma na tržištu sa promotivno-prodajnim akcijama za sve korisnike.

- BH Telecom je izvršio procjenu da treba biti na raspolagan­ju što većem broju korisnika, pogotovo putnicima koji dolaze ovdje, turistima, te bih spomenuo naše nezaobilaz­ne turist start pakete, sa unlimited opcijom, a za one korisnike koji putuju svijetom tu su naši travel paketi. Ono što je fokus BH Telecoma jeste da bude na svakom pedlju naše domovine i

Veoma nam je važno korisničko zadovoljst­vo koje kontinuira­no unapređuje­mo, kazao je Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku

na raspologan­ju svim našim korisnicim­a, istakao je Kapo, dodajući kako se ove godine očekuje rekordan priliv turista, te samim tim i rekordna potrošnja turist-paketa.

Izvršna direktoric­a za razvoj Aerodroma Sarajevo Samra Pehilj naglasila je kako je BH Telecom prepoznao mogućnost da svim putnicima ponudi ugodan ambijent i najbolje usluge.

-Častnamješ­tomožemopu­tnicima na Međunarodn­om aerodromu Sarajevo da ponudimo ovakvu poslovnicu u kojoj će im biti dostupne sve usluge BH Telecoma, kazala je Pehilj.

Korisnik u centru

Ovom prilikom istaknuto je i da BH Telecom nastavlja sa novom strategijo­m i vizijom u čijem je središtu i centru pažnje korisnik, te korisničko zadovoljst­vo.

 ?? ?? Moderan shop na Međunarodn­om aerodromu Sarajevo
Moderan shop na Međunarodn­om aerodromu Sarajevo

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina