Oslobodjenje

Radnik domaćin Modriči u Etno-selu Stanišić

- S. P.

Drugo proljećno kolo Prve lige Republike Srpske lider na tabeli Radnik iz Bijeljine odigraće na terenu u Etno-selu Stanišić zbog radova na Gradskom stadionu u Bijeljini, a na noge Bijeljinci­ma dolazi Alfa Modriča.

Derbi kola igraće Željezniča­r ST i Kozara u Banjaluci, a zanimljiv meč se očekuje i u Vojkovićim­a, gdje će u goste Famosu stići Leotar. Slavija gostuje kod Ljubića, a Laktaši su gosti BSK-A.

Parovi, 19. kolo, subota (14 sati): Famos - Leotar, Ljubić Slavija, Željezniča­r ST - Kozara, Velež - Rudar Prijedor, Radnik - Alfa Modriča, Romanija - Sloboda (MG), BSK - Laktaši, Sutjeska - Borac (KD) (subota, 16.30), Omarska - Drina (nedjelja, 14).

Trener Simon Rožman ipak uživa podršku čelnika kluba i ostao je na klupi, a slovenački stručnjak svjestan je da im je meč protiv Igmana iz Konjica od presudne važnosti.

- Očekujem novu energiju, dosta dobrog se desilo ove sedmice, na treningu i svemu ostalom. Jedva čekam utakmicu, kvalitet nije upitan. Baš me zanima kako će utakmica teći. Apsolutno vjerujem u igrače i njihovu kvalitetu. Krdžalić ide na operaciju koljena, Iliev ima kartone, Mehmedović je dobio udarac, nije tri dana trenirao, vidjet ćemo hoće li konkurisat­i, rekao je Rožman.

Sve kritike je preuzeo na sebe i istakao da je on glavni krivac.

- Svjesni smo situacije. Prihvatam sve kritike, uputite ih na mene jer sam ja vođa ovog tima. Vjerujem da igrači mogu igrati bolje i siguran sam da će to pokazati. Ja znam gdje sam došao, ne tražim alibi. Još smo blizu Evrope koja je bila cilj. Svaka iduća utakmica nam je jako bitna, dodao je trener bordo tima.

Sarajevo na ovoj utakmici neće imati podršku navijača jer je klub kažnjen zatvaranje­m tribina zbog nereda na utakmici sa Širokim Brijegom.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina