Oslobodjenje

Mreža laži i strasti dvoje mladih ljubavnika

-

Serija “Strasti Orijenta” osvojila je srca gledatelja. Ono što razlikuje ovu seriju od ostalih unutar žanra je njena završnica, nalik onima u velikim antičkim tragedijam­a. Okosnica radnje “Strasti Orijenta” događa se iza četiri zida kuće bogate obitelji Ziyagil, u kojoj glavnu ulogu tumači nimalo pozitivna junakinja Bihter, koju je utjelovila talentiran­a mlada turska glumica Beren Saat. Serija je puna intriga, prevare i izdaje.

U finalnoj epizodi mlada i nevina Nihal sprema se za svadbu godine s naočitim Behluhom, kojeg je utjelovio Kivanč Tatlitug, Brad Pitt Bliskog istoka. Nihal i dalje nije svjesna njegove zabranjene ljubavi s očevom ženom, mlađahnom Bihter. Razapet između strasti i osjećaja odgovornos­ti, Behlul se mora odlučiti na konačan izbor - Nihal ili Bihter. S druge strane mreža laži oko dvoje mladih ljubavnika se počinje raspletati.

Finalna epizoda obiluje šokantnim raspletima koji zasigurno niti jednog gledatelja neće ostaviti ravnodušni­m. Serija “Strasti Orijenta” osvojila jebrojnena­gradepoput­onemagazin­e Journalist Associatio­na za najbolju TV seriju te Beykent University za najbolju glumicu (Beren Saat) i najboljeg glumca (Kivanč Tatlitug). Jedna od najgledani­jih serija u Turskoj koja je snimana na lokacijama Istanbula unijela je u taj dio Evrope televizijs­ku revoluciju, prikazujuć­i otvorenu strast na koju niko ne može ostati ravnodušan. Njen tragičan kraj dodatno je zaintrigir­ao televizijs­ke kritičare te pobudio veliku pažnju javnosti zbog moralne poruke. Ko će na kraju pobijediti, kako će se rasplesti klupko zabranjene strasti, gledatelji mogu gledati od ponedjeljk­a, svakim radnim danom u 21 na O kanalu.

 ?? ?? Serija je puna intriga i izdaje
Serija je puna intriga i izdaje

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina