TV Extra

Jovanka želi otići u Beč

-

Ponedjelja­k (20. ep.)

Neriman je zabrinuta jer je Sulejman pozvao Guldane kako bi oženila Ertana. Ertan odlazi s Arifom pronaći sponzora za njihovu radio emisiju. Ertan priznaje Jovanki da mu daje snagu za prevazilaž­enje svih nevolja.

Utorak (21. ep.)

Zafer dolazi tražiti oprost od Ertana jer smatra da ga sad može razumjeti kada je u istoj situaciji kao i on. Međutim, Ertan mu govori da mu neće oprostiti jer nema opravdanje za svoj odlazak. Jovanka priznaje Gulbahar da je zaljubljen­a u Ertana.

Srijeda (22. ep.)

Iako je Danijel uzbuđen jer će biti partner Sulejmanu u dućanu, Sulejman nije zadovoljan time jer je zabrinut što će mu ostale zanatlije reći. Govori mu da ne mora raditi s njim kako bi dobio svoj dio zarade. Ertan je sretan nakon što je saznao da Jovanka ipak gaji osjećanja prema njemu.

Četvrtak (23. ep.)

Muškarci iz konaka su u problemu jer im njihove dame ne dozvoljava­ju da prenoće u konaku. Sulejman govori kako moraju noćiti u dućanu jer gdje god da odu, pročut će se među narodom. Jovanka govori

Gulbahar kako odlazi u Beč kako ne bi prouzročil­a više problema svojoj porodici, te je moli da to ostane tajna među njima.

Petak (24. ep.)

Guldane govori Ajšen kako joj sudbina kuca na vrata, te je tjera da pripreme joj ruho iako Ajšen ništa ne shvata. Mustafa govori Zaferu da se nije pojavio, Ertan ne bi odbio Jovanku. Zafer mu obećava da će sve popraviti. Džemail dolazi još više zabrinuti Sulejmana zbog stanja u kojem se našao njegov dućan zbog partnerstv­a s Danijelom.

20.00

SERIJA,OBN

 ?? ?? Balkanska priča
Balkanska priča

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina