TV Extra

Želim da mi se

Izdali su me bliski ljudi, radili su mi iza leđa, sarađivali sa suparničko­m stranom Treniram, molim druženje s mojom familijom Naučimo se nositi s nedaćama pa na scenu kada izađemo pretvorimo

-

elma Bajrami važi za jednu od najatrakti­vnijih pjevačica u regionu. Gdje god da se pojavi publiku oduševljav­a stasom i glasom. Ova pjevačica je dokaz da osmijeh na licu može iza sebe nositi veliku tugu.

Pred Selmom su dani odluke. Nakon što joj je za vrijeme korone oduzeto starateljs­tvo nad sinom Darisom, Selma se kao lavica bori da svog jedinca vrati u svoj zagrljaj. U februaru na sudu u Austriji ima ročište za starateljs­tvo nad sinom.

Ona je za „Avaz“iz Beča govorila o ovoj bolnoj temi, ali i o muzici, lažnim prijateljs­tvima ....

Ipak, krenuli smo od laganijih tema.

Najveća podrška

Objavili ste nedavno novu pjesmu. Znači li to da Vaša publika može očekivati uskoro album?

- Da, naravno, imala sam namjeru da radim album, ali s obzirom na to da sam nestrpljiv­a kao i moja publika, planiram da svaki mjesec ili dva izbacujem po jednu pjesmu, kao i spot. I onda na kraju da to kompletira­m u cjelinu. Ali nikada se ne zna, ja sam osoba koja uvijek radi po osjećaju, vodi me intuicija kako mi u tom momentu dođe tako i uradim.

Kako Vam je počela 2023. godina, kakve su Vam želje i planovi?

- Želim da mi se moj sin vrati, to mi je najveća želja. Samo da budem zdrava, jaka i da mi se moj sin vrati. Ročište za starateljs­tvo je u februaru i nadam se najboljem. Treniram, molim se Bo

Ko je za Vas najzgodnij­i muškarac s javne scene?

- Nikad se ne zagledam u kolege. Da me ne shvatite pogrešno, prije ću neku ženu pohvaliti. Što se tiče muškaraca ja to nikada nisam gledala tim očima, niti sam ulazila u neke ljubavne veze s kolegama. Više sam za stranu scenu, za latino pjevače.

IMAM

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina