TV Extra

Bekir ludi, te pali Atlasovu kuću

-

Ponedjelja­k (19. ep.)

Situacija postaje napeta kada inspekcija dođe u školu, da bi otkrila istinitost u vezi s Atlasovim vezanjem učenika. Bekir dolazi u školu izviniti se Kartalu i njegovim drugovima, no niko ga ne prihvata. Arif je slomljen kada mu Atlas kaže kako smatra da ga je on prijavio inspekciji. Džafer je ljut jer Bekir mijenja ime restorana, ne pitajući njega za mišljenje.

Utorak (20. ep.)

Atlas otkriva Irmak kako mu je Kartal predao pisma koja je njoj pisao. Esri je teško kada njene kolegice pričaju kako se Atlasova i Irmakina ljubav ponovo rasplamsav­a. Munever dolazi napasti Bekira što nije uspio zadržati Irmak. Bekir ludi, te pali Atlasovu kuću.

Srijeda (21. ep.)

Irmak je slomljena nakon što vidi da njena pekara gori. Sevgi je iznenađena kada joj Arif kaže da je udaljio Atlasa iz škole, jer je smatrao da je tako najbolje za sve. Irmak odlazi upasti u Bekirovu kuću, jer zna da joj je on zapalio pekaru. Ulfet odlučuje vratiti se u Istanbul, jer ju je Arif posavjetov­ao kako će možda i Atlas doći s njom nakon što ostane bez posla, te na taj način spasiti sebe i Irmak od Bekira.

Četvrtak (22. ep.)

Iskender priznaje Džaferu kako je on ubio Sendžera. Džafer ucjenjuje Bekira da će ga prijaviti policiji ukoliko ne prepiše restoran na njega. Međutim, Bekir ga pokušava ubiti u vožnji, te ga primorava da obriše video kojim ga ucjenjuje. Svi u školi plaše se i izbjegavaj­u Arifa nakon što je prijavio Atlasa Ministarst­vu obrazovanj­a. Atlas dolazi predavati matematiku u dvorištu škole, kako učenici ne bi ispaštali.

Petak (23. ep.)

Esra je iznenađena kada donese Atlasu večeru i zatekne Irmak u njegovom stanu. Atlas dolazi upozoriti Bekira da se više neće ustručavat­i odgovoriti na njegove zle postupke. Munever je bijesna, jer je morala izaći iz konaka, te poziva Bekira. Iskender pretučen dolazi Atlasu, kako bi mu sve ispričao.

 ?? ?? 20.00
SERIJA, OBN
Kara Tahta
20.00 SERIJA, OBN Kara Tahta

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina