TV Extra

Olmedo odlučuje osloboditi Melgara

-

Ponedjelja­k (54. ep.)

Sara odlučuje Melgaru postaviti zamku, kako bi dobila priznanje koje dokazuje da je on pravi ubica njenog strica. Engleskinj­a natjera kriminalca da prizna, ali Melgar se obruši na Saru, pokušavaju­ći je ubiti. Herman daje do znanja Karmen da ju je čekao cijele noći. Alvaro se osjeća zbunjen očevim vjenčanjem. Žena u koju se ludo zaljubio postat će mu maćeha.

Utorak (55. ep.)

Sara insistira na Melgarovoj krivici za ubistvo njenog strica, ali pred vlastima je to još njena riječ protiv riječi optuženika. Flor, svjesna incidenta između Sare i Melgara, u Engleskinj­i vidi da je Migelovo herojsko spašavanje oživjelo Sarine osjećaje prema njemu. Sara najavljuje svoj skori odlazak u Englesku. Roberto, ujedinjen s poručnikom nečim što je nemoguća ljubav, otkrit će Miguelu namjere mlade žene da se vrati u svoju zemlju.

Srijeda (56. ep.)

Olmedo odlučuje osloboditi Melgara, što izaziva Miguelovu bijesnu reakciju protiv kapetana. Sara, nakon što je saznala da je razbojnik pušten, krivi poručnika. Karanza vjeruje da je došlo vrijeme da razjasni stvar iz prošlosti koja ga izjeda i zamoli Saru da mu pomogne. Alvaro odbija zahtjev nadničara da rade jedan sat manje. Štaviše, zahtijeva od njih da rade više.

Četvrtak (57. ep.)

Karanza želi reći Migelu cijelu istinu o ubici njegovog oca. Tomas, pogođen Alvarovim odbijanjem da skrati radni dan, traži druga rješenja. On predlaže Karmen da emigriraju u Argentinu, tamo će pronaći drugu priliku koju traže. Huanitov izum je uspješan i svi se žele voziti na njegovoj novoj napravici. Mladić će otkriti da mu njegov izum može donijeti dobrobiti. Olmedo vjeruje da je otkrio formulu za držanje nadničara na odstojanju.

Petak (58 ep.)

Sara i Migel pitaju se šta učiniti nakon Karanzinih otkrića u kojima je Melgar optužen da je ubica poručnikov­og oca. Alvaro otpušta Tomasa koji odbija raditi dodatne sate.

 ?? ?? Bandolera 17.20
SERIJA, Mreža
Bandolera 17.20 SERIJA, Mreža

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina