TV Extra

Neslihan govori Erolu kako je njegovoj imperiji došao kraj

-

Ponedjelja­k (61. ep.)

Nakon razgovora s Omerom, Lejla pada u nesvijest i Omer je odvozi u bolnicu. Svi su zabrinuti zbog Lejlinog stanja čiji simptomi ukazuju na srčani udar. Bulent pokazuje Jalčinu rezultate Erolovih nalaza i govori mu za Neslihanin­o obećanje nove pozicije. petak, 12. maj/svibanj 2023.

Jalčin saznaje kako Neslihan namjerava prodati bolnicu.

Utorak (62. ep.)

Neslihan dovodi policiju u Ulučinar, no oni ne optužuju nikoga od uposlenika zbog Erolovog nestanka. Jalčin otkriva Hakanu Neslihanin­e namjere i nudi mu saradnju. Hakan skriva Erola u svojoj kući. Mine provodi ugodne trenutke sa Zejnep.

Srijeda (63. ep.)

Ihsan napokon otvoreno pokazuje zanimanje za Nebahat. Uposlenici Ulučinara prijavljuj­u policiji zlostavlja­ča njihove pacijentic­e. Zlostavlja­č ranjava Bektaša, ali on nakon besprijeko­rne njege svojih kolega dolazi k sebi. Neslihan pred odborom prilaže dokaz o Erolovoj otmici i Hakanovoj saradnji s Jalčinom.

Četvrtak (64. ep.)

Neslihan govori Jalčinu kako se mora osvetiti da bi pronašla spokoj u životu. Lejla je ljubomorna na Omerovu staru prijatelji­cu Nazli. Potencijal­ni kupci saopćavaju Hakanu i Turgutu da na mjestu Ulučinara namjeravaj­u otvoriti rehabilita­cioni centar. Čiček štiti Neslihan.

Petak (65. ep.)

Lejla izlazi s Berkom, a Omer s Nazli. Neslihan postavlja ultimatum Jalčinu, tražeći od njega da joj vrati oca. Omer saznaje kako je Hakan onemogućio njegovo premješten­je u drugu bolnicu. Jalčin saopćava Neslihan da pristaje na njenu ponudu. Neslihan govori Erolu kako je njegovoj imperiji došao kraj.

 ?? ?? Doktor 20.50
SERIJA, OBN
Doktor 20.50 SERIJA, OBN
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina