TV Extra

Ajše odustaje od Esrinog predavanja policiji

-

Ponedjelja­k (645. ep.)

Ajše pronalazi Ardinog oca i privodi ga u stanicu na saslušanje. Premda Džemil u početku djeluje kao bezobzirna osoba, istina je sasvim drugačija. Sad kad su i to riješili, Ajše je ponovo dužna izvinjenje Feritu. Ali Ferit joj otežava nastojanja. Ajše lovi priliku da se domogne Nanina mobitela. I uspijeva u tomu, niko ju više ne može zaustaviti da otkrije Jamanu Nanino pravo lice.

Utorak (646. ep.)

Nedim se oglušuje na Jamanovu naredbu da zatvori Nanu u skladište, te ju krišom odvodi s imanja. Ali Nana još uvijek nije sigurna, za petama su joj Idrisovi ljudi. Ferit dodjeljuje Ajše novi slučaj koji će ju odvesti do njoj poznatog lica. Jaman petak, 19. maj/svibanj 2023.

planira odvesti Jusufa u Englesku kako bi ga udaljio od trenutnih dešavanja. Ipak, Jusuf ne vjeruje u ono što se govori. Nana nije izdajnik, ona mu nikad ne bi učinila tako nešto.

Srijeda (647. ep.)

Ajnur se snalazi i pronalazi način da se izvuče iz slučaja s Naninim pismom, nakon čega ga baca u smeće. Nana se nakon pada i gubitka svijesti prilikom bijega od Idrisovih ljudi budi u dvorištu Jamanovog i njenog zajedničko­g prijatelja. Ajše odustaje od Esrinog predavanja policiji, te se daje u potragu za osobom koja bi Esru mogla spasiti zatvora.

Četvrtak (648. ep.)

Jaman, kao i uvijek kad je u nevolji ili nedoumici, traži Velijev savjet.

Ali ovaj put mu se odgovori na pitanja neće svidjeti. Feritove se slutnje obistinjuj­u, pronalazi Esru u Ajšeninoj kući. Premda je ljut na Ajše, ipak pristaje da joj pomogne da pronađe prave krivce. Ali Esra bježi prije nego što nešto doznaju od nje. Jaman je ustrajan u namjeri da odvede Jusufa u Englesku.

Petak (649. ep.)

Jusuf skriva Nanu u skladište kuće, što ju dovodi u Jamanovu neposrednu blizinu. Ferit pronalazi Esru i radi njene je sigurnosti dovodi u stanicu. Ajše pogrešno tumači njegov postupak i ponovo se obrušava na njega. Idris osjeća da mu se bliži kraj. Ali kako bi bio u toku, postavlja svoje ljude ispred Jamanove kuće i stanice policije.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina