TV Extra

Atlas pokušava zaprositi Irmak na izletu

-

Ponedjelja­k (24. ep.)

Iako je Iskender bio spreman pričati s Atlasom, Bekir i Džafer ga zovu, te zbog toga odustaje. Džafer govori Munever kako je Bekir natjerao Iskendera da ubije Sendžera. Bekir govori Atlasu da mora ostaviti profesiju ako misli biti s Irmak, Atlas mu prijeti kako će ga napokon poslati u zatvor. Munever traži oprosta od Irmak jer ju je nesvjesno htjela udati za ubicu.

Utorak (25. ep.)

Nevzat govori Arifu da ukoliko ode iz škole, svi će misliti kako to čini jer nije uspio njegov plan rješavanja Atlasa, međutim, ne uspijeva ga uvjeriti, te Arif potpisuje ostavku. U školi svi su sretni zbog Atlasovog povratka, ali i toga jer uspijevaju nagovoriti Arifa da ostane. Atlas pokušava zaprositi Irmak na izletu.

Srijeda (26. ep.)

Irmak je zabrinuta da li će Arif i Ulfet doći na prosidbu kao Atlasovi roditelji, no Hikmet ju tješi da će sve biti uredu. Jasemin je skrhana kada joj Džejlan kaže kako ju je povrijedil­a krijući da ima nešto s Kartalom. Bekir je slomljen kada mu Kartal kaže kako je Atlas pred svima zaprosio Irmak. Iskender govori Džaferu kako će on srediti Bekira.

Četvrtak (27. ep.)

Džafer odlazi Bekiru u pritvor kako bi ga izazivao zbog svega što mu je ranije radio. Irmak je sretna kada čuje da je Bekir uhapšen. Atlas govori razredu kako trebaju podržati Kartala jer on nije loš kao njegov brat. Ulfet dolazi reći Arifu kako Munever želi raskošnu svadbu. Atlas odlazi Bekiru u pritvor kako bi otkrio gdje je Kartal.

Petak (28. ep.)

Irmak i Atlas se slažu kako ne žele raskošnu svadbu. Svi su radosni jer Ajlin priča i sudjeluje u raznim aktivnosti­ma. Bekir je bijesan kada mu advokat kaže kako će on upravljati imovinom dok Kartal ne napuni 18 godina. Munever ne odustaje od planiranja Irmakine svadbe iako se svi protive tome. Jasemin je u sve boljim odnosima s Kartalom.

 ?? ?? Amanet
Priredila: Nađa Avdagić 17.00 SERIJA, OBN
Amanet Priredila: Nađa Avdagić 17.00 SERIJA, OBN
 ?? ?? Kara Tahta 20.00
SERIJA, OBN
Kara Tahta 20.00 SERIJA, OBN

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina