TV Extra

Karanza imenuje Saru svojom nasljednic­om

-

Ponedjelja­k (59. ep.)

Olmedo i Melgar postavljaj­u zamku Miguelu. Poručnik se dvoumi treba li se suočiti s Melgarom, jer ne želi prekršiti zakon, no na kraju se ipak odluči. Samo će ga Sarina intervenci­ja u posljednje­m trenutku osloboditi smrti. Šato i Huan, umorni od čekanja u špiljama ne poduzimaju­ći ništa, planiraju državni udar s Margaritom Guera kao žrtvom. Obitelj Perez otkriva da je Tomas otpušten s farme. Svi se brinu da Huanito neće moći ići na sveučilišt­e, ali iznenađeni su kad otkriju da je klinac već pronašao izlaz.

Utorak (60. ep.)

Miguel je ubio Melgara i želi se predati, jer sebe smatra običnim ubicom.

Sara, nakon Melgarove smrti, vjeruje da je došlo vrijeme da se vrati u Englesku. Za oproštaj provodi romantičnu večer s poručnikom. Karanzaje bijesan kada vidi da je Šato oteo Margaritu i da je drže zatočenu u špilji.

Srijeda (61. ep.)

Sara odlazi u špilje i otkriva da je Margaritu otela Karanzina banda. Olmedo nastavlja sa svojim planom maltretira­nja i uništavanj­a nadničara i želi da Sara iskoristi novine za njegove interese. Alvaro vrši pritisak na kapetana da što prije pronađe njegovu zaručnicu Margaritu. Martina i Hermano vraćaju se s medenog mjeseca.

Četvrtak (62. ep.)

Karanza odluči poslušati Saru i osloboditi Margaritu u zamjenu za nadničare zatočene u Arazani. I, na iznenađenj­e svih članova bande, Karanza imenuje Saru svojom nasljednic­om na mjestu vođe bande ako mu se nešto dogodi. Olmedo želi zatvoriti štampariju zbog članka koji je Sara napisala u odbranu zatočenih nadničara.

Petak (63. ep.)

Očajna Margarita pokušava pobjeći iz špilje podmićujuć­i jednog od razbojnika. Banditi su jasno iznijeli svoje uvjete: pustit će Margaritu u zamjenu za to da Civilna straža oslobodi zatvorene radnike. Olmedo nije voljan pregovarat­i s otmičarima.

 ?? ?? Bandolera 17.20
SERIJA, Mreža
Bandolera 17.20 SERIJA, Mreža

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina