TV Extra

Hakan se suočava sa svojim ocem

-

Ponedjelja­k (66. ep.)

Dok svi strahuju da će policija privesti Hakana, policija privodi Čiček. Hakan priređuje šok Neslihan koja ostaje bez riječi kada odbor proglasi Erola uračunljiv­im. Erol je silno potresen ponašanjem njegove hladnokrvn­e kćeri. Jalčin sprečava Neslihan da ode iz bolnice. Mine otkriva petak, 19. maj/svibanj 2023. Omeru istinu o Hakanu.

Utorak (67. ep.)

Hakan ostaje u šoku kada se u bolnici pojavi njegov otac koji ga je ostavio kad je bio mali. Boreći se sa samim sobom, on ga odbija liječiti i prepušta ga ostalim uposlenici­ma. Erol sastavlja testament predosjeća­jući predstojeć­u smrt. Neslihan govori Erolu kako se kaje. Hakan se suočava sa svojim ocem.

Srijeda (68. ep.)

Mine pronalazi Šerefa i vraća ga natrag u bolnicu. Nazli prisluškuj­e razgovor između Lejle i Berka i odaje Omeru kako su izašli skupa. Lejla ponovo odbija Berka. Mine

dovodi Šerefa u njihovu kuću, a Hakan iskaljuje sav bijes na njemu. Berk se ispovijeda ocu. Erol insistira da ide u Ulučinar.

Četvrtak (69. ep.)

Erol zahtijeva od Turguta da posljednje dane provede u Ulučinaru. Bulent shvata da ne može računati na Neslihanin­u pomoć. Omer prijeti Berku.

Hakan određuje novu terapiju za Erola. Erol savjetuje Hakana da pruži drugu šansu svom ocu. Šeref napokon dobiva priliku govoriti o prošlosti, a potom gubi svijest.

Petak (70. ep.)

Hakan daje sve od sebe kako bi spasio bolesnog oca. Jalčin obećava Neslihan kako će uskoro Hakanu poljuljati tlo pod nogama. Lejla i Nazli se takmiče za mjesto prvog asistenta pri važnoj operaciji. Hakan i Mine saopćavaju Zejnep da će od sada živjeti s njima. Jalčin upozorava Erola na opasnost koja vreba od Hakana želeći ga spriječiti da mu ostavi nasljedstv­o.

 ?? ?? Doktor 20.50
SERIJA, OBN
Doktor 20.50 SERIJA, OBN
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina