TV Extra

Tata piše poruke našim dečkima

Čuveni Rambo daje ljubavne savjete

- E. ABAZ

Sistina (Sistine) i Sofija (Sophia) Stalone, kćerke holivudsko­g glumca Silvestera Stalonea (Sylvester), gostovale su u jednom podkastu i otkrile da im tata, čuveni Rambo, pomaže sa savjetima kad je u pitanju ljubavni život.

Djevojke kažu da je njihov otac stručnjak za ljubavne savjete.

On napiše većinu naših poruka kada prekidamo s dečkima - rekla je Sistina, dok se Sofija nadovezala:

- Toplo preporučuj­em da djevojke odu do svog tate i neka im on napiše poruke za prekid, jer muškarci najbolje poznaju muškarce.

Sistina kaže da se njen bivši dečki nikad nisu ljutili zbog poruka koje im je poslala prilikom prekida. Kad pomisli da je upoznala dobrog dečka, odluči ga upoznati sa svojim ocem, koji se nikad ne petlja u njezin odnos.

- Uvijek je suzdržan, stoji u uglu i ne govori ništa - rekla je.

Imaju li mladi glumci dovoljno prilika?

- Evo, ako samo krenemo od kuće Narodnog pozorišta u Sarajevu, skoro svaka audicija za dramsku predstavu u ovoj sezoni je dala mogućnost mladim glumcima da na istoj pokažu svoje kvalitete i mogućnosti, pa onda kasnije i pred sarajevsko­m publikom.

Pozorište ili platno? I zašto?

- Pozorište. Ja kao osoba volim biti u centru pažnje, naravno u određenoj mjeri. Mislim da me taj poriv, da ne kažem potreba, vukao i vodio do scene. Kao malog bi me mama vodila da gledam dječije i lutkarske predstave, i uvijek

na predstave, balete ili opere. Jer gdje će dijete bolje razviti osjećaj za estetiku, poriv za kritičkim razmišljan­jem, prosudbu šta je dobro a šta nije, nego u pozorištu. Tako da bi povećao broj dramskih studija za mlade i pozivam generalno mlade da više posjećuju pozorište. Lijepo je iskustvo i osjećaj, stvarno jeste.

Na čemu trenutno radite?

- Trenutno glumim u predstavi „Orestija“u režiji Slobodana Unkovskog, a u produkciji Narodnog pozorišta u Sarajevu. Prije ovog projekta sam imao premijeru predstave „Idiot“u režiji Selme Spahić, također, u produkciji Narodnog pozorišta.

Kćerke Silvestera Stalonea

 ?? ?? Stalone s kćerkama
Stalone s kćerkama

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina