TV Extra

Jamanova i Nanina borba za život još nije završena

-

Ponedjelja­k (650. ep.)

Idris gubi prisebnost kada Nana umakne njegovim ljudima i uđe u stanicu policije. Sada i policija zna da je on Azizov ubica, zbog čega želi da se lično osveti Nani. Ubrzo ju pronalazi i hvata. Ali budući da i Jaman zna da je Nana nevina, Idris odlučuje da ih zajedno pošalje u smrt. Ipak, potreban mu je mamac, a potreba za novcem je opravdanje kojim će Jamana uvući u klopku.

Utorak (651. ep.)

Ferit sa svojim timom osmišlja operaciju kojom će spasiti Esru zatvora i ujedno prave krivce privesti pravdi. Dok Nedim, oglušujući se na Jamanove naredbe, čini grešku za greškom, Jaman petak, 26. maj/svibanj 2023.

svojom upornošću i domišljato­šću uspijeva saznati gdje Idris drži Nanu, te odmah kreće da ju spasi. Ipak, ne uspijevaju pobjeći. Idris ih oboje hvata i zatvara.

Srijeda (652. ep.)

Idrisov plan kako će ubiti Nanu i Jamana šokira čak i njegove ljude. Postavlja Nanu na kocku leda i stavlja joj omču oko vrata, a Jaman će gledati njene izdisaje. Idris u međuvremen­u prima dojavu da je Azizov novac pripao njemu, ali policija ga ubrzo hvata. Ferit je nemilosrda­n, pod svaku će cijenu saznati gdje se Nana i Jaman nalaze. Jamanova se ustrajnost isplatila.

Četvrtak (653. ep.)

Jamanova i Nanina borba za život još nije završena, Idris ih ubrzo ponovo pronalazi. Premda se nalaze u nezavidnoj situaciji, Jaman i Nana se samo pukom slučajnošć­u uspijevaju spasiti. Konačno su slobodni, ali pitanje da li će Jaman oprostiti Nani zbog toga što je lažima ušla u njegovu kuću i dalje stoji. Ferit iskorištav­a Džejlanin dolazak da malo pati Ajše i da ju učini još ljubomorni­jom.

Petak (654. ep.)

Djeluje da se sve vraća u normalu, Nana i Jaman su ponovo započeli sa svojim prepirkama i nesuglasic­ama. Ferit s nestrpljen­jem iščekuje Džejlanin dolazak, ponajviše da bi vidio Ajšeninu reakciju kada shvati o komu je zapravo riječ. Jaman čini veliku uslugu Nani i odvodi ju na Azizov grob.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina