TV Extra

Fermin zatiče Alvara i Martinu kako vode ljubav

-

Ponedjelja­k (64. ep.)

Miguel obavještav­a Saru da će Olmedo pristati na zahtjeve bandita da zamijene Margaritu za nadničare. U Engleskinj­inoj spavaćoj sobi, oboje imaju trenutak strasti, a poručnik će otkriti Sarinu pušku. Euhenia se dočepa Miguelovog rupčića i nakon mnogih molbi na kraju uvjeri Martinu da joj pomogne vratiti Miguela kroz neki kubanski obred. Alvaro, vrlo ljut što ga je Martina odbila, odluči reći ocu da je Kubanka radila kao prostitutk­a u Havani.

Utorak (65. ep.)

Karanza i njegovi ljudi pripremaju razmjenu zarobljeni­ka, bandit ima loš predosjeća­j, ali nastavljaj­u s operacijom. Olmedo postavlja zamku i sprečava Miguela i Moralesa da djeluju. U posljednje­m obračunu, Karanza pada mrtav u rijeku. Sara tada postaje novi vođa bande. Fermin zatiče Alvara i Martinu kako vode ljubav.

Srijeda (66. ep.)

Banditi su ostali pogođeni Katanzinom smrću. Sarino vodstvo je dovedeno u pitanje i Šato, nakon oštrog sukoba s Marsijalom, odlučuje napustiti bandu. Engleskinj­a moli Miguela za pomoć kako bi saznala više informacij­a o Melgaru, jer vjeruje da će tek tako saznati što je zapravo motiviralo ubistvo njenog strica.

Četvrtak (67. ep.)

Damiana za pomoć.

Filomeno, pričljivi ulični prodavač, dolazi u grad s raznim proizvodim­a. Morales postaje jedan od njegovih klijenata, ali svećenik počinje sumnjati u prodavača.

Petak (68. ep.)

Saru posjećuje Olmedo koji želi da u novinama objavi članak o Karanzinoj smrti. Sara to odbija i uspijeva naljutiti Miguela, koji ne razumije zašto brani bandite. Alvaro govori Ferminu šta zna o njemu i prisiljava ga da napusti imanje. Fermin je godinama zarađivao na nezakoniti­m poslovima. Sa svoje strane, Euhenia, sve očajnija, priprema ljubavni napitak kako bi se Miguel zaljubio u nju. Filomeno, ulični prodavač, ima veliki uspjeh u Arazani.

 ?? ?? Bandolera 17.20
SERIJA, Mreža
Bandolera 17.20 SERIJA, Mreža

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina