TV Extra

Džeren i Serdar se svađaju

-

Ponedjelja­k (14. ep.)

Tim je zabrinut jer još uvijek nema Hulkija. Njihova zabrinutos­t nije uzaludna obzirom da su Fadijevi doušnici zarobili ga. Fadi ga muči na razne načine kako bi progovorio. Nakon toga poziva Metea kome prijeti da će ubiti Hulkija ukoliko objavi snimke. Tim poziva Adema kako bi im pomogao pronaći Hulkija.

Utorak (15. ep)

Ebru je zbunjena nakon što joj doktorica potvrdi da je trudna. Džeren i Serdar se svađuju što odgovara Zehri. Mete je zabrinut jer još nema donatora za Hulkijevog oca. Također, govori Sermetu da nikome ne govori kako je Ebru trudna. Tim pokušava doći do Lejal, no uspijeva pobjeći.

Srijeda (16. ep.)

Tim saznaje kako Džeren se sprema pobjeći, te su zabrinuti kako je sačuvati kao vezu do Fadija. Serdar odlazi do nje i priznaje da radi za agenciju, te ju prosi. Lejal misli da se izvukla iz ambasade, no tim je iznenađuje svojim fenomenaln­im planom. Parlamenta­rac govori Fadiju kako će vjerovatno donijeti embargo na oružje Turskoj.

Četvrtak (17. ep.)

Niku ubija šef jer je bez njegovog znanja htio ubiti Džeren. Tim se sprema za razmjenu Hulkija i Lejal, te su zabrinuti što će se odviti na području gdje vlada Organizaci­ja. Džerenin šef govori kako se mora udati za Serdara jer je on važan čovjek za razvoj njihovog plana. Ebru govori Zehrinom bivšem mužu kako joj ne silazi s uma ono što je Jagmur rekla za svoju majku, no on to ne shvata ozbiljno.

Petak (18. ep)

Tim odlazi na razmjenu s Fadijem gdje on priprema zamku, no SIHA-e to otkriju, te odustaje od toga. No, situacija se zakomplici­ra kada Fadi upuca Hulkija u nogu, te otkrije kako Lejal nije u dobrom stanju. Uzaj čuje kada Mete Serhatu kaže kako bi Ebru mogla u zatvor zbog vijesti koje želi objaviti. Hakki se brine za ostatak ekipe koji ostane zaglavljen u planinama koje čuva Organizaci­ja.

 ?? ?? Tim iz sjenke 20.00
SERIJA, OBN
Tim iz sjenke 20.00 SERIJA, OBN
 ?? ?? 17.00 SERIJA, OBN
Amanet
17.00 SERIJA, OBN Amanet

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina