TV Extra

Došao je dan Azizovog suđenja

-

Ponedjelja­k (51. ep)

Emine i Altan su pripremili divnu večeru za Aziza i Feride u Altanovom dvorištu. Aziz saopćava Feride da mora otići u pritvor dok ne prođe istraga, ali da želi posljednje trenutke slobode provesti s njom. Kerem dolazi u ulicu pokušavaju naći kuću koju traži, ali iznenada sreće Džejlan koja ga zbunjuje. Feride vidi čovjeka u ulici za kojeg je mislila da nije preživio.. odlazi Jalčinu da to saopći.

Utorak (52. ep)

Tahsin i Gulten su još u šoku, nakon što su vidjeli madam Anet. Pokušavaju shvatiti zbog čega se ona pojavila u Sultaninom životu i zbog čega joj je toliko važna? Feride, veoma uzbuđena dolazi kod Jalčina u policijsku stanicu da mu kaže da je vidjela Šukrua i Zekija, da su živi i da samim tim Aziz nije ubica. Bit će iznenađena kada shvati da

Jalčin, kao i Aziz već odavno to znaju. Kerem konačno ostaje nasamo s madam Anet i nakon razgovora s njom shvata da je ona zaista njegova baka.

Srijeda (53. ep.)

Altan je bijesan jer su mu umakli Šukru i Zeki, koje je trebao dovesti pred lice pravde i tako osloboditi Aziza iz zatvora. Usljed nedostatka dokaza u njegovu korist, Aziz će iz pritvora biti prebačen u zatvor. I Hasibe je u problemu. Kamatari od kojih je pozajmila novac za kuću došli su na njena vrata po novac. To naravno neće promaći Firatu.

Četvrtak (54. ep.)

Došao je dan Azizovog suđenja, a Altan i Jalčin nisu uspjeli ući u trag osobama čije bi hapšenje oslobodilo Aziza krivice. Svi su u potrazi za njima, pa čak i Kerem. Abdulah je odlučio da je došlo vrijeme, da dnevnik Nadide Korkmazer, koji dugo čuvao, odnese njenom unuku. U međuvremen­u, Sultan sluti da nešto nije u redu, jer Aziz već dugo nije došao da je posjeti i Gulten je prinuđena da joj kaže istinu. Hoće li Tekin, Jalčin, Altani Kerem, u posljednje­m trenutku uspjeti spasiti Aziza?

Petak (55. ep.)

Altan, Emine i Feride su pripremili večeru iznenađenj­a za Aziza. Međutim, sve će pokvariti ljudi koji dolaze po Aziza i govore mu da ga Bulent želi vidjeti. Bulent, misteriozn­i šef mafije koji krije mnoge tajne želi saznati šta sve Aziz zna i koje su njegove namjere. Kerem u međuvremen­u porodici predstavlj­a Džejlan kao svoju vjerenicu, što i samu Džejlan veoma iznenadi. Nedžmi dolazi kod Salih-babe i saopćava mu da se Bulent pojavio i da im slijedi buran period.

 ?? ?? 21.00
SERIJA, BHT 1
21.00 SERIJA, BHT 1

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina