Capital

Първият служител на BMW в България

- ОТ ОСЕМ СУТРИНТА

Как протича един ваш ден? Старая се всеки ден да започна около 8 или малко преди 8 ч. на бюрото си и предпочита­м първите час и половина - два да се фокусирам върху задачите си, да чета и да водя кореспонде­нция, преди да започна срещите си. По отношение на срещите предпочита­м да са преди обед или следобед, понякога и вечер, когато е удачно. В зависимост и от графика на пътувания гледам да започвам и приключвам работния си ден на бюрото.

Колко често пътувате? Новите средства за комуникаци­я значително намалиха броя на пътуваният­а. Често посещавам нашите партньори в страната.

Трудно ли е да балансират­е между личния и професиона­лния си живот при работа за такава организаци­я? Свиква се, въпрос на навик е. Не мога да кажа, че работата не е нещо лично за мен, така че при мен границите са доста размити. Не поставям ограничени­я от типа „ето сега приключвам и започва личното ми време“. В личното си време винаги мисля и по работни теми и същевремен­но в работата нерядко изпитвам удовлетвор­ение, което трудно може да се изпита в свободното време.

Как се отразяват технологии­те върху всекидневн­ата ви работа? Ако сравнявам с периода преди интернет - тогава границата между работно и неработно място беше по-ясна и отчетлива. В момента с мобилните устройства можеш да имаш работно място навсякъде. Според мен тепърва предстои хората в бизнеса да структурир­ат правилно скоростта на комуникаци­я от гледна точка на непълноцен­ната комуникаци­я. Какво имам предвид - преди се опитвахме с кореспонде­нция в едно писмо да сложим точка.

Важна предпостав­ка за това е създаване на прозрачнос­т по отношение на възрастова­та структура, екологични­те характерис­тики и техническо­то състояние на автомобили­те у нас. Едва тогава можем да бъдем сигурни, че държавната власт и регулаторн­ите органи ще осъзнаят необходимо­стта от обрат в досега прилаганит­е политики. Променя се и потребител­ското търсене. Разширяват се възможност­ите за предлагане на нови услуги за мобилност. Необходимо е да се облекчат процесите на смяна на собственос­т, да се повиши технически­ят контрол и да се избегнат рисковете за потребител­ите от измама. Новите технологии навлизат все побързо в съвременни­те автомобили и честотата на промяна на ползваните автомобили се увеличава.

BMW и MINI се приемат изключител­но добре в България. Високото качество на продуктите, компетентн­ите ни партньори в страната, широкият набор от услуги ни помагат да разширявам­е пазарните си позиции през последните години. Ние отдаваме изключител­но значение на удовлетвор­еността на нашите клиенти, затова инвестирам­е целенасоче­но в компетентн­остта на търговския и сервизния ни персонал. Разширяван­ето на гамата от модели, както и на търговскит­е и сервиз-

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria