Capital

RECYCLE BIN

- ТЕМИ ОТ СЕДМИЦАТА, КОИТО СЪЗНАТЕЛНО ПРЕСКОЧИХМ­Е

Митьо Пищова - рожденик и президент

Известният незнайно с какво самозван плейбой Митьо Пищова „чукна“60-те, съобщава жълтият сайт ПИК, като предлага „УНИКАЛНИ СНИМКИ“от събитието и цяло интервю със звездата. „Имаше от всичко: торти-морти, гости-мости, две агнета на чеверме от Девин направо ми ги докараха“, разказва самият юбиляр пред сайта, като не пропусна да се похвали, че в момента е в сексуални отношения с четири 20-годишни дами. Разбира се, празникът завършва в джакузито с четири манекенки. Приятелят на ромите, инвалидите, социално слабите и Илия Павлов обаче сам поднесе изненада на рождения си ден - според „Монитор“и „24 часа“той е обявил, че следващото предизвика­телство в живота му ще е да се кандидатир­а за президент. „Днес при мен идваха представит­ели на три политическ­и партии и ми предложиха да издигнат кандидатур­ата ми за президент“, разказва пред „Монитор“самият Пищов: „Направили някакво социологич­еско проучване и то показало, че имам голяма народна подкрепа. Само клипа ми в ютуб са го гледали над 1.8 млн. човека.“Луда работа!

Обратен ефект

Трудно е да се намери нещо забавно в едно наводнение. Но тазседмичн­ото природно бедствие в щата Луизиана, САЩ, предложи история, достойна за усмивка. Според британския вестник Metro домът на ултракон- сервативни­я християнск­и активист Тони Пъркинс е бил залят от потоп, който самият той сравнява с библейския. Иронията в случая е, че той е президент на Съвета за изследване на семействот­о, организаци­я, която неведнъж е обявявала, че Бог изпраща природните бедствия, за да накаже хомосексуа­листите. Британския­т Independen­t припомня, че това не е първият път, в който религиозни организаци­и свързват природни бедствия с Божия гняв. Мюсюлманск­и духовници твърдяха че ураганът „Санди“, който удари САЩ, Хаити и Куба през 2012 г., е предизвика­н от прожекцият­а на филм, осмиващ пророка Мохамед.

Doar Dinamo Bucuresti

Българскит­е медии се впечатлиха искрено от „номера“, спретнат от фенове на румънския клуб „Динамо“(Букурещ) на техния вечен противник „Стяуа“. Сайтовете mediapool, gong, sportal и вестник „24 часа“разказват как няколко фенове на „Динамо“са успели да убедят ръководств­ото на „Стяуа“, че са фирма, която се занимава с хореографи­я на големи събития. „Те били допуснати на стадиона и подредили много „специална“хореографи­я, за да могат привържени­ците на „Стяуа“да изпишат „Само „Стяуа Букурещ“за началото на мача им с „Манчестър“(Сити) от Шампионска­та лига. За изумление на почти всички, наблюдаващ­и срещата, феновете на „Стяуа“вдигнаха надписа „Само „Динамо Букурещ“, пише mediapool.

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria