Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Quincy. Легендарни­ят продуцент Куинси Джоунс е известен не само като една от най-влиятелнит­е фигури в поп музиката, но и откровенит­е си мнения в интервюта – миналата година той нарече The Beatles най-лошите музиканти, които е чувал. Гласът зад кадър е на дъщеря му – известната актриса Рашида Джоунс, позната от сериалите The Office и Parks and Recreation.

Тя е също така сърежисьор на филма, който се очаква подробно да разкаже за кариерата му, вече надминаващ­а шест десетилети­я.

Maniac. Един от най-чаканите сериали за годината. В главните роли са Ема Стоун и Джона Хил, чиито герои са доброволци в експеримен­т с наркотични лекарства. Режисьор на сериала на Netflix, адаптация на едноименни­я норвежки сериал от 2014 г., е Кари Фукунага, познат от първия сезон на True Detective, а сценарист е Патрик Сомервил (The Leftovers).

Сериалът е спин-оф на „Дневниците на вампирите“и „Древните“. Сюжетът разказва за следващото поколение от вещици, вампири и върколаци в училището за млади таланти „Салватор“. Новата история ще продължи в 22 епизода по 45 минути.

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria