RUS­TIC REL­E­VANCE

A cou­ple en­joys their week­ends at a mod­ern English farm­house, de­signed by Stu­dio RHE and fur­nished by Ket­tal | 這間供一對伴侶度過悠閒周末的現代英式農舍由S­tu­dio RHE設計、Ket­tal裝飾佈置BY LEANNE MIRANDILLA PHO­TOG­RA­PHY DIRK LINDNER

Home Journal - - DESIGN SPACES -

Sum­mer her­alds long, lazy sun-drenched week­ends and the chance to es­cape from hum­drum daily rou­tines, which for this cou­ple means spend­ing time in their se­cond home in Suf­folk, Eng­land. De­signed by Lon­don-based ar­chi­tec­ture firm Stu­dio RHE and filled with fur­nish­ings by Span­ish de­sign col­lec­tive Ket­tal, Wood Farm evokes a con­tem­po­rary farm­house, fea­tur­ing hand­made Suf­folk brick, ter­ra­cotta tiles and a re­pur­posed black barn. The three-room build­ing blends in per­fectly with the lime trees of the sur­round­ing coun­try­side, tak­ing full ad­van­tage of its pas­toral lo­ca­tion.

"The brief was to make the out­door seat­ing ar­eas as invit­ing as the in­side and to en­cour­age out­door liv­ing while sur­rounded by the in­cred­i­ble green coun­try­side," ex­plains Richard Hy­wel Evans, di­rec­tor of Stu­dio RHE. In­deed, the rooms of the home open onto am­ple shaded pa­tio ar­eas, which are closely con­nected to the main build­ing rather than oc­cu­py­ing their own de­lin­eated ar­eas. Gen­er­ous floor-to-ceil­ing win­dows pro­vide views of the beau­ti­ful nat­u­ral sur­round­ings, too. De­sign el­e­ments are re­flected within and out­side the space; the long, rec­tan­gu­lar kitchen is­land mir­rors the ex­te­rior ar­chi­tec­ture of the space, for in­stance, while porce­lain cladding and oak fea­ture in both the fa­cade and the in­te­rior fit­tings.

Of course, a strik­ing ter­race is noth­ing with­out some com­fort­able, aes­thet­i­cally pleas­ing out­door fur­ni­ture – so Richard got in touch with Ket­tal to kit out the home. "We have worked on many projects to­gether, in­clud­ing ho­tels and co-work­ing spa­ces," says Richard about the com­pa­nies’ pre­vi­ous

一對伴侶最愛在英國Suf­folk的度假屋走過炎炎夏日,空間設計出自駐倫敦建築工作室RHE之手,並配上西班牙設計公司Ket­tal的傢具裝飾。這個被稱為「林中農舍」的家居感覺當代時尚,結合手製Suf­folk磚、紅陶和重新利用的黑色倉庫。這座三房建築完美跟四圍田野的青檸樹融合,盡取寧靜美景的優勢。

Stu­dio RHE總監Richard Hy­wel Evans指:「大要就是把戶外閒座區打造成室內般的舒適模樣,以優越的綠色田園美景促進戶外生活方式。」家中房間均通往備遮蔽元素的寬闊平台,跟主大樓緊密相連,而非各自為政。落地玻璃窗更飽覽天然景色。設計元素在內、外流動反映;長方形廚房中島跟戶外建築互相呼應,如外牆和室外配件的陶瓷覆面和橡木元素。

矚目陽台也滿載舒適格調,跟戶外傢具配襯起來時別具美態,於是E­van­s聯絡Ket­tal幫忙粉飾家居。「我們曾共同合作處理過多個項目,包括酒店和共用工作空間。」Evans指:「作品均獲精心挑選,切合設計需要,時尚、精彩又適用於不同季節,以暗啞用色和天然調子為本。」結構選址飽覽南面無限風光,而強勁的夏日涼風則時刻讓戶外庭園保持在清涼

CLEAN LINES Wood Farm cuts an im­pres­sive fig­ure against the ver­dant Suf­folk coun­try­side, re­call­ing tra­di­tional ru­ral struc­tures but up­dated with a de­cid­edly con­tem­po­rary ap­peal in glass, brick and ter­ra­cotta on a tim­ber frame. 簡約線條這所林中農舍跟動人的Suf­folk田園景色起悅目對比,結構既帶傳統鄉村風但同時加上玻璃、磚和赤陶土,在木材框架上注入當代魅力。

Newspapers in English

Newspapers from China

© PressReader. All rights reserved.