24sata - Cafe 24

Zagrebačka pjevačica uoči velikog koncerta u pulskoj Areni govori kako se sprema za nastup, čuva li pisma obožavatel­ja i kakvi joj muškarci najčešće prilaze

-

Nina Badrić (44) priprema se za solistički koncert u pulskoj Areni, a nedavno je izdala singl “Dani i godine”, koji je poharao sve top ljestvice.

IMA TREMU ZBOG KONCERTA U PULI Jednom ste rekli da vam je životna želja pjevati u pulskoj Areni, a taj san će vam se ostvariti. Kakav je osjećaj?

Pulska Arena je san svakoga glazbenika. Prostor je fascinanta­n i dugo sam maštala da tamo i ja zapjevam. Evo, napokon se i to događa te sam već sad jako uzbuđena zbog koncerta koji je 8. kolovoza. Misli su mi već na pozornici. Veseli me i što ćemo snimati ‘Live Pula’.

Imate li osjećaj da se kao pjevačica danas morate boriti protiv tog nekog ‘lakog’ melosa?

Borim se ja otkad znam za sebe (smijeh). Započela sam karijeru s klupskom glazbom kad je zabavna bila na vrhuncu popularnos­ti. I tada se trebalo izboriti za svoje mjesto pod suncem. I danas ‘furam’ dosljedno svoj film i ne dam da me povuče turbo folk koji suvereno dominira današnjim vremenom. Moja misija je raditi dobre i kvalitetne pjesme s kojima se osjećam

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia