24sata - Cafe 24

mjehurići

-

USTRAJAN SUKOBIO SE S RODITELJIM­A JER JE HTIO POSTATI GLUMAC

Özgür Çevik (35), miljenik žena i zvijezda ‘Anđela’, otkrio je da njegovim roditeljim­a nije bilo drago što se želio baviti glumom. Mislili su da nije dovoljno poseban i da treba imati puno sreće kako bi se zaradilo u tom poslu. No on je bio tvrdoglav i nije htio odustati od svojeg sna. Prije glume Özgür se bavio pjevanjem i sudjelovao u natjecanju ‘Star Academy’ na turskoj televiziji. Prvi glazbeni album objavio je 2008.

ROBIN TUNNEY PRVI PUT RODILA I SHVATILA DA JOJ JE SIN NAJVEĆE POSTIGNUĆE

Robin Tunney (44) iz serije ‘Mentalist’ je u lipnju prošle godine rodila sina. To joj je prvo dijete, a sa zaručnikom, dizajnerom interijera Nickyjem Marmetom odabrala mu je ime Oscar Holly Marmet. Glumica je htjela privatnost tijekom trudnoće pa se povukla iz javnog života. Istaknula je da je Oscar njezino najveće postignuće.

TUGA SNIMILI ZADNJU EPIZODU DOMAĆE SAPUNICECE

‘Bilo je prekrasno i uz divne ljudeude je vrijeme proletjelo. oletjelo. Falit će mi moja uloga Ane’

o seriji ‘Zlatni dvori’

Katarina Baban (28) tužna je što je došao kraj snimanja serije ‘Zlatni dvori’. Ispričala je da će joj jako nedostajat­i njezinn lik seoske djevojke Ane i ljudi s kojima je radila naa projektu. No sad će imati vremena posvetiti se svojemem modnom brendu Lilith.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia