24sata - Cafe 24

Večera za obitelj i prijatelje pretvara se u debakl kad navrati Štaks

-

PONEDJELJA­K Ladu Banov Kolić napast će silovatelj, a u istragu slučaja uključit će se inspektor Boban. Ladin suprug zbog svoje nevjere neće se najbolje snaći u cijeloj situaciji. Njegova ljubavnica Tihana natjerat će Vjerana da je preporuči Ljubasu.

UTORAK Vjerana muči savjest zbog ubojstva šefa policije, a čiji će se nasljednik pokazati jednako problemati­čnim. Rasplamsat će se rat između Ljubasa i Liverića, dok će se veliki posao Ante Bakule s obitelji Deverić ponešto zakomplici­rati.

SRIJEDA Tonka i Tena Bakula sve odvažnije istražuju Antine poslove, dok istodobno Vjeran Deverić sve manje odvažno podnosi strahove i grižnju savjesti. Lada Banov Kolić nikako se ne može pomiriti s činjenicom da se silovatelj, koji ju je napao ubio u pritvoru.

ČETVRTAK Nina Müller će posegnuti za drastičnim mjerama kako bi brata spasila od zatvora. Zbog toga i drugih problema naći će se u sukobu s Darijem. Večera za obitelj i prijatelje, koju organizira Barbara Deverić, će se pretvoriti u debakl.

PETAK Na večeri koju je organizira­la Barbara u Mandali su se okupili Deverići, Kolići i Bakule. Baš kad saznaju veselu vijest da je Marija opet trudna, u lokal upadaju Štaks i njegovi prijatelji. Večer će se pretvoriti u masakr nesaglediv­ih posljedica.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia