24sata - Cafe 24

Pjevačica već razmišlja o braku s Rodriguezo­m

-

Pjevačica Jennifer Lopez (47) je dečka, bivšeg bejzbejzbo­laša Alexa Rodrigueza (41) upupoznala s blizancima­zancima Emmom i Maximilian­om (9), koje ima iz bbraka s glazbeniko­mkom Marcom AnAnthonyj­em (48).

- Alex je divan muškaracm i pravi džentlmen. OsvoOsvoji­o je moju obiteljtel­j - rekla je JJennifer. Sportaša je nedavnon upoznala i sa svojom majkom Guadalupel­upe RodrigRodr­iguez, a Alex ih je odveo u luluksuzni njujorški restoran.

o braku, ali joj nijen lako zbog djecece - rekrekao je izvor blizak pjevačipje­vačici. Latino zvijezda iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprusupru­g bio joj je Kubanacban­ac OjanOjani Noa (42), a brak je trajao godinugo dana.

- Već razrazmišl­ja

Na sudu su završili 2006. godine jer je Noa htio objaviti knjigu s detaljima iz njihova bračnog života. Dobio je zabranu objave, a njezinu odvjetniku morao je predati sve kopije knjige.

Brak s plesačem Crisom Juddom (47), koji je bio u spotu za pjesmu “Love Don’t Cost A Thing”, također je trajao godinu dana, a nakon razvoda bila je u vezi s glumcem Benom Affleckom (44). Affleck joj je darovao 6-karatni dijamantni prsten vrijedan 8 milijuna kuna. Prekinuli su 2004., a iste godine udala se za Marca Anthonyja. Par je dobio blizance, a časopis People platio im je 40 milijuna kuna za njihovu fotografij­u. Anthony i Lopez razveli su se 2014. godine. Lopez je krajem ožujka tužio proizvođač samobalans­irajućih dasaka hoverboard jer ih nije reklamiral­a po ugovoru. Isporučili su 42 daske za nju i plesače. Traže oko 380.000 kn odštete.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia