24sata - Cafe 24

Jack i Lisa odlaze zajedno na put pa dožive nezgodu i izgube i se u šumi

-

PONEDJELJA­K Ty prisili Amy da nastavi raditi s konjem koji ju je ozlijedio kako bi mu spasila život. Lou dobiva ponudu za posao zbog kojeg bi mogla otići daleko od njezine obitelji i Heartlanda, a Georgie i Peter se nađu u škripcu.

UTORAK Ty dovede na Heartland teško zapostavlj­enog konja, a Amy traži njegove zlostavlja­če da bi ih privela pravdi. Zbog projekta 4H, Georgie je prisiljena glumiti roditelja zajedno sa svojim neprijatel­jem. Nakon mnogo prolivenih suza, Peter se pobrine da Georgie dobije vlastitu sobu.

SRIJEDA Amy radi s konjem kojem pomaže dda se oslobodi straha od vode, ali dolazi do nevolja kada Jack sazna da je vlasnica konja ustvari Lisa. Tim se pokušava igrati Kupida, a Georgino početno oduševljen­je zbog izleta brzo splasne kada otkrije da ju Peter nije uključio u svoje planove.

ČETVRTAK Nakon nezgode na putu Jack i Lisa se izgube u šumi, ali sjećanje na stare dane moglo bi im pomoći da pronađu put. Amy Tyju priredi iznenađenj­e koje se njemu nije nimalo svidjelo. Georgie ima pune ruke posla s nepozvanim gostom.

PETAK Tim zapadne ima krizu srednjih godina i kupi skupog konja, a Amy nema izbora nego da ga pokuša urazumiti. GGeorgie ne preza ni pred čime u želji da se pridruži skupini akrobatski­h jahača.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia