24sata - Cafe 24

HEARTLAND

Amy se posvađa s Tyem jer je uložio njihov novanovac u nesigurni pposao

-

PONEDJELJA­K Amyn popis klijenata drastično se smanjio poslije njezine nesreće pa je Lou nagovori da održiodrž nastup kojim će najaviti svoj povratak te tako unaprijedi­tiditi poslovnu karijeru. U mmeđuvreme­nu, Ty osjeća da ne može ispunispun­iti očekivanja i uštedjeti nešto novca za svojus i Amynu budućnost čak ni ako budbude stalno radio prekovreme­no. Upravo zzbog toga Caleb ga uspijeva nagovoriti dda investira svoj novac u njegov nesigurnne­sigurni posao.

UTORAK Amy i Ty se prepirupre­p zbog Tyjevog rizičnog ulaganja u konja koji nastupa na utrkama s bačvama,bač a situacija se još dodatno zazakompli­cira kad Amy počne surađivati s princempr Ahmedom.dom. Lou ne zna kako bi reagirala kad joj Tim priopći da više ne želi biti samo tihi partner u vođenju njihove zalogajnic­e, a Georgie sklapa neočekivan­eočekivano i neobično prijateljs­tvo.

SRIJEDA Amy vježba s TyjevimTyj­ev i Calebovimv­im konjem te na kraju odlučiod nastupiti s njim na poznatom natjecnatj­ecanju Futurity. U međuvremen­u, Jack i LisaLis dolaze do neočekivan­og rješenja za ssvoje probleme povezane s njihovom vezovezom na daljinu, a Lou dokazuje koliko su majkem uistinu važne u životu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia