24sata - Cafe 24

GORSKI LIJEČNIK

Martin radi na slučaju djevojčice koju su zamijenili nakon porođaja

-

PONEDJELJA­K Napokon je utvrđeno da Martin Gruber nije otac Susannina djeteta. Olakšanje koje svi osjećaju kratkog je trajanja jer je pravi otac djeteta i Susannin suprug nestao bez traga. Susanne doživi tešku prometnu nesreću i izgubi bebu.

UTORAK Susanne krivi Jörga za smrt djeteta. Christina Lohmann na školskom izletu izgubi svijest. Martin joj dijagnosti­cira nasljednu bolest te pregleda njezinu majku Karin. Šokira se kada sazna da Christina nije njezina kćer. Otkriva su ju zamijenili u bolnici nakon porođaja.

SRIJEDA HanHans i Lilli se svađaju zbog njezinene ljubavi SeSebastia­na Lecha. Martin Gruber radi na slučasluča­ju Wielanda Grahammera koji često gubi kontrolu,ko a njegovi ispadi bijesa teret su za oobitelj kojoj prijeti raspad.

ČETVRTAK MartinM najavi obitelji da odlazi s imanja i živživjet će s Andreom Junginger. Stefana Wedekinda,Wed njegovu suprugu Melanielan­ie i sina PPhilippa u planini iznenadilo je nevrijeme.nevrijeme Kad Hans i Martin dođu do njih dogodi se Melanie udari grom.

PETAK PlaniPlani­narski vodič Erik pati od neobjašnji­voneobjašn­jivog drhtanja pa nije mogao spriječiti pad planinara. Martin pregleda Erika i otkrije da pogreškom uzima lijek protiv Parkinsono­veParkin bolesti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia