24sata - Cafe 24

LJUBAVI SA SETA

Ana Majhenić i Ivan Herceg novi su par čije je veza počela na snimanju. Lani je Jelena Perčin zavela Momčila Otaševića pred kamerama i u privatnom životu

- Piše: VALENTINA BOLTIŠ

Brojni sati na snimanju domaće serije "Zlatni dvori" zbližili su Ivana Hercega (35) i Anu Majhenić (35).

Par se zajedno pojavio na dodjeli Večernjako­ve ruže 31. ožujka, no pokušavali su ne odati svoju romansu jer je taje od javnosti. Ivan Herceg nije želio ništa reći o novoj djevojci, ali nije ni opovrgnuo da su Ana i on u vezi.

- Nikad ne komentiram privatni život, pa tako ni sad - kratko je izjavio glumac. U seriji "Zlatni dvori" Herceg tumači seoskog liječnika Mladena, a Majhenić igra njegovu bivšu suprugu, zločestu Evu. Ona je odlučna u namjeri da opet bude sa svojim mužem, pa koristi sva moguća sredstva kako bi to ostvarila. Dok na setu serije njihova ljubav nije više obostrana i Herceg se pokušava osloboditi Majhenić, u stvarnom životu par je sve češće zajedno.

Ana je početkom travnja nastupala u Umagu s predstavom "Na zlu putu" Dražena Ferenčine i Ivan je otputovao s njom. Otišli su i na kratki odmor u Rovinj te je glumac iz poznatog restorana objavio fotografij­u i pohvalio se da uživa. Majhenić nije željela komentirat­i svoju vezu s Hercegom, no potvrdila je da više nije u vezi s dugogodišn­jim dečkom, novinarom Arsenom Oremovićem (50). Iselila se prije dva mjeseca iz njihova zajedničko­g doma u Zagrebu.

Hercegu ovo nije prvi put da je snimajući pronašao ljubav. Godinu dana bio je u vezi s bivšom manekenkom Anitom Dujić (33), koja je radila kao dekoraterk­a seta telenovele "Kud puklo da puklo". Navodno su prekinuli u kolovozu prošle godine, no nisu htjeli govoriti o tome. Jelena Perčin (36) i Momčilo Otašević (27) upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka" 2013., ali tad su bili samo prijatelji. Zaljubili su se kad su snimali "Kud puklo da puklo", u kojoj je mladi crnogorski glumac igrao jednu od glavnih uloga. Otaševiću se, baš kao u seriji, i u stvarnom životu svidjela atraktivna Perčin. - Jelenin i moj odnos je jako dobar i s njom se osjećam vrlo udobno - rekao je mladi glumac. Paru ne smeta razlika u godinama, a cijelo prošlo ljeto su

Više puta sam se zaljubljiv­ao

u kolegice. Prvo primijetim

osmijeh, pa onda oči, grudi i guzu, kaže

Otašević

proveli u glumičinim rodnim Konavlima s njezinom kćeri Lotom (7), ali nisu objavili nijednu zajedničku sliku.

- Ni ja ni Momčilo nismo skloni objavljiva­nju naših fotografij­a - objasnila je Jelena Perčin. Također je istaknula da su i dalje odlučni u tome da ne govore o svojoj vezi. Glumica se 2011. razvela od ugostitelj­a Kristijana Babića, s kojim ima kćer Lotu, a prije dvije godine povezivalo je se s 24 godine starijim političare­m Vladimirom Šišljagiće­m. Otašević je prije Jelene bio u vezi sa sugrađanko­m iz Cetinja, studentico­m Tinom Jovetić. Razlog njihova prekida je bila daljina, zbog koje su se rijetko viđali.

Janko Popović Volarić (37) i Tijana Pečenčić (29) zaljubili su se na cjelodnevn­im snimanjima serije “Kud puklo da puklo”.

Prvi put su viđeni zajedno u Kinu Europa na Danima hrvatskog filma krajem travnja 2015., a Popović Volarić je otkrio što mu se svidjelo kod kolegice. - Ona je jednostavn­o krasna osoba te me je očarala svojom inteligenc­ijom, ponašanjem, talentom, duhovitošć­u i ljepotom - ispričao je glumac. Pečenčić u svibnju prošle godine nije znala je li Janko ljubav njezina života, ali je istaknula da je čini sretnom. - Bitno mi je da uz sebe imam čovjeka koji će razumjeti sve moje promjene tijekom dana i podržati me u tome. Mi se međusobno kritiziram­o, hvalimo, govorimo jedno drugome sve, i to bez zadrške - rekla je glumica. Par se trudi održavati svoju vezu na daljinu, jer Pečenčić živi u Beogradu, a Popović Volarić u Zagrebu.

- Nije baš uvijek jednostavn­o, ali zato kad se nađemo u Zagrebu, Beogradu, Puli ili drugdje, čvršći smo i iznimno cijenimo naše vrijeme - rekao je Janko, koji smatra da je za uspješan odnos na daljinu potrebno uložiti ljubav, povjerenje i strpljenje. Glumica Helena Minić (38) i redatelj Dalibor Matanić (42) zaljubili su se dok su pripremali zajedničku predstavu “Thelma i Louise”. Minić je prekinula devetogodi­šnju vezu s kolegom Hrvojem Klobučarom, a Matanić je ostavio djevojku, kostimogra­fkinju Moranu Cerovec. Glumica je tad zahvalila redatelju što je pomaknuo njezine glumačke i ljudske granice. Par se nakon samo pola godine veze vjenčao u prosincu 2014. godine u crkvi sv. Foške nedaleko od Vodnjana.

- Važno je samo slušati svoje srce - izjavila je presretna glumica. Par je u kolovozu 2015. dobio kćer Lolu (2),a u lipnju ove godine dobit će sina. Minić je ispričala da joj je majčinstvo bio najljepši poklon. - To je jedan od najsretnij­ih trenutaka u mojem životu, naravno uz trenutak kad sam upoznala Dalibora Matanića, i to je bio put prema najsretnij­em trenutku, onome kad je Lola došla na svijet - istaknula je Minić. Glumica i scenaristi­ca Jelena Veljača (35) dvije godine nakon razvoda od Janka Popovića Volarića zaljubila se u glumca Dražena Čučeka (46). Oni su se upoznali 2014., dok su radili u kazalištu Mala scena na predstavi “Prava stvar”. Njihov zajednički projekt, u kojem su glumili ljubavni par, postao je hit i pogledalo ga je tisuće gledatelja. - On je talentiran, karizmatič­an i poseban. Srce mi je prepuno što imam priliku glumiti s njim - ispričala je tad oduševljen­a Veljača. Tad su ih često viđali u zajednički­m šetnjama sa psima, a ubrzo su počeli živjeti zajedno. Par se vjenčao u rujnu 2015., a samo tri mjeseca kasnije dobili su kćer Lenu (1). Veljača nije htjela

Janko Volarić Popović zaljubio se u Tijanu Pečenčić snimajući ‘Kud puklo, da puklo’. Ljubav Dalibora Matanića i Helene Minić planula je na probama ‘Thelme i Louise’

odgoditi snimanje serije “Prava žena”, čija je producenti­ca, pa je zato Čuček otišao na porodiljni dopust.

- Dogovorila sam se s njim i jako se radovao tome - istaknula je Jelena. Njihova kći Lena je čak zaigrala u uvodnoj špici serije “Prava žena” te je Čuček rekao da je talentiran­a na mamuu i tatu. Glumac se posvetio očinstvu i uživa u tome. - Ovo je najljepše razdoblje mojeg života - Izjavio je Čuček. I ljubavna priča glumaca Enesa Vejzovića (39) i Bojane Gregorić Vejzović (45) započela je na sceni. Zbližili su se na probama predstave “Popcorn” u kazalištu Gavella, gdje su oboje stalni članovi ansambla. Bojana je tumačila lik starlete koja želi postati glumica, a Enes masovnog ubojicu nadahnutog filmovima nasilja. Glumica je prekinulaa troipolgod­išnju vezu s grafičkim dizajnerom Denisom Kovačem, s kojim je planirala intimno vjenčanje. U siječnju ove godine supružnici su proslavili 11 godina braka, a Bojana je otkrila receptt za uspješnu vezu. - Mislim da smo brak uspjeli održati baš zato što smo vezani poslom. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problemati­ku čudnog radnog vremena. Glumu ne možete ostaviti u kazalištu i ne razmišljat­i o tome kod kuće - objasnila je glumica. Enes je istaknuo da brak nije nimalo promijenio ni utjecao na odnos među njima. - Sad ne govorim moja cura Bojana, nego moja žena Bojana. Zaljubljen sam u nju kao i prvog dana, a volim je kao da je znam cijeli život - rekao je glumac.

Bračni par ima sina Raula (11) i kćer Zoe (7). Zajedno su glumili u serijama “Dobre namjere” i “Horvatovim­a”, gdje igraju bivše supružnike koji se sukobljava­ju. Uz to, snimali su film “Ne pitaj kako” Lukasa Nole, u kojemu su tumačili glavne uloge. - Tajna bračne sreće je da partnera prihvatite onakvim kakav je, uz malu dozu ljubomore - zaključio je Enes.

 ??  ?? THELMA I LOUISE Prva suradnja Matanića s Helenom Minić zapalila je ljubav među njima
THELMA I LOUISE Prva suradnja Matanića s Helenom Minić zapalila je ljubav među njima
 ??  ?? SPLETKARI KAKO BI ZAVELA HERCEGA U seriji Majhenić pokušava zavesti Hercega, koji joj je bivši suprug, i radi razne spletke
SPLETKARI KAKO BI ZAVELA HERCEGA U seriji Majhenić pokušava zavesti Hercega, koji joj je bivši suprug, i radi razne spletke
 ??  ??
 ??  ?? NISU SE ODVAJALI Cijelo prošlo ljeto proveli su zajedno u Konavlima
NISU SE ODVAJALI Cijelo prošlo ljeto proveli su zajedno u Konavlima
 ??  ?? HIT PROJEKT
Predstava ‘Prava stvar’ spojila je Veljaču i Čučeka
HIT PROJEKT Predstava ‘Prava stvar’ spojila je Veljaču i Čučeka
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia