24sata - Cafe 24

Tim ne može izaći iz bolnice jer je izbila smrtonosna gljivična zaraza

-

PONEDJELJA­K Tim Škorpion mora zaustaviti sabotirani podzemni vlak izvan kontrole u kojem se nalaze Paige i Ralph. A Toby se bori u svom prvom boksačkom meču u pokušaju da zadivi HappHappy.

UTORAK EkEkipu ucjenom nastoje primorati da provale u zgradu Ujedinjeni­h naroda i sudjeluju u ubojstvu opasnog trgovca oružjem. Sylvester odvažnimod potezom nastoji zaštititi Meganine želje. Tim Škorpion i Walterovi roditelji u bolnici posjete Megan čije se stanje pogoršava,pogoršava ali svi se nađu u karanteni zbog izbijanja smrtonosne gljivične zaraze.

SRIJEDA Tim Škorpion odlazi na tajni zadatazada­tak na sveučilišt­e kako bi pronašli hakerhaker­a koji je upao u Federalnu rezervu i prijeti rušenjem svjetske ekonomije. Na Badnjak ekpa mora spriječiti katastrofu nakonakon što poplavne kiše naprave veliku pukotinu u brani, zbog čega bi cijeli jedan grad mogao nestati s lica Zemlje.

ČETVRTAKČ Sylvester upozna otuđenog oca, umirovljen­oga generala, koji zamoli tim za pomoć jer vjeruje da jej afrički diktator otkrio smrtonosno oruoružje za masovno uništenje iz 2. svjsvjetsk­og rata i da ga kani upotrijebi­ti.

PETAKPE Tim pomaže NASA-i s tajnim lalansiran­jem rakete, ali primorani su sasabotira­ti vlastitu misiju kad se žena s kojom je Walter izašao pojavi s bobombom na prsima.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia