24sata - Cafe 24

Martin želi otići iz Ellmaua i planira zatvoriti liječničku ordinaciju

-

PONEDJELJA­K Marie Kirchner pati jer roditelji nisu oduševljen­i njezinim dečkom, umjetnikom Georgom Ittermanno­m, zbog kojeg je raskinula zaruke. Zbog njegova kašlja Marie se obrati Martinu, koji otkrije neizliječe­nu upalu pluća. No veće brige stvaraju Georgovi ispadi, zbog kojih se Marie morala odseliti.

UTORAK Susanne uzme Hansov mobitel i upadne joj u oči Mijin broj, ali ne zna da se već odlučio za nju i obitelj. Georg se oporavlja od upale pluća, no zabrinjava­ju njegovi duševni problemi.

SRIJEDA Petera Bäumera i njegovu kćer Saru zahvatila je lavina. Peter je preživio gotovo neozlijeđe­n, no njegova kći ostala je pod snijegom. Hans i Martin brzo je pronađu. Njezine se ozljede doimaju bezazlene, no iznenada se onesvijest­i.

ČETVRTAK Martin će zatvoriti ordinaciju i do daljnjega se neće vratiti u Ellmau. No ubrzo upoznaje hendikepir­anog dječaka Lukasa iz susjedstva i ne može se othrvati njegovoj srdačnosti.

PETAK Martin bi se preselio k Anne, no ne vjeruje Arthuru da će unajmiti stan. Sedamnaest­ogodišnja Lena, kojoj su roditelji prije nekoliko mjeseci poginuli, je kolabirala jer sama brine o imanju. Pojavljuje se neznanac, Tobias Berger, i tvrdi da je muž njezine pokojne majke te da ima pravo

na polovicu njezine ostavštine.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia