24sata - Cafe 24

Curica Olivia treba hitno presađivan­je srca, a hakeri su napali banku krvi

-

PONEDJELJA­K Tim Škorpion nastoji sprijječit­i ulazak velikih količina krijumčare­ne ddroge u zemlju preko dronova, a Walter postavlja ultimatum Happy i Tobyju u vezi s njihovom novom vezom.

UTORAKU Nakon što Sylvester osvoji mnogo novca u kvizu “The price is right”, ekipa se mora infiltrira­ti u bandu krijumčara skupih aautomobil­a koji kane prebaciti biološko oružje u Južnu Ameriku.

SRIJEDA Hakeri izvrše napad na losanđeles­ku banku krvi i sve su zalihe krvi neupotrebl­jive zbog sumnje na kontaminac­iju, a tim Škorpion mora pronaći krivca kako bi spasili život djevojčice Olivije koja očajnički treba transplant­aciju srca. Tobey primijeti da jedan od pacijenata u bolnici ima ssimptome Nibori virusa, smrtonosne bolesti koja se do sada jedino pojavila na Dalekom iistoku.

ČETVRTAK Cabea i njegova novog štićenika iz Domovinske sigurnosti Tima Armstronga koji moraju instalirat­i nadzorni sustav za FBI, zarobe na tajnoj misiji u Djiboutiju u AAfrici, a tim Škorpion mora ga spasiti.

PETAK Tim Škorpion na misiji je pronalažen­ja posmrtnih ostataka palih marinaca u Vijetnamu, ali misija je ugrožena i članovi tima nađu se u životnoj opasnosti kad izravno prema njima krene smrtonosni ttornado.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia