24sata - Cafe 24

Susanne pati jer je Hans spavao s Mijom, a Lili neće pisati maturu

-

PONEDJELJA­K Susanne kani napustiti Hansa zauvijek i on je na rubu očaja. Umjesto da se bavi školom, Lilli sanjari o sljedećem ugovoru za snimanje. Leni je bolest zahvatila pluća.

UTORAK Na treningu juniora u skijaškim skokovima pao je Tim Fischer. Dobro je, no njegova majka Luisa se tuži na vrtoglavic­u. Martin sluti da nešto nije u redu i ustanovi da Luisa pati od poremećaja srčanog ritma pa je naručuje na pretrage.

SRIJEDA Lili govori Martinu da najvjeroja­tnije neće moći pisati maturu. Luisa Fischer se onesvijest­i u autu na putu u zračnu luku. Saznaju da je otrovana i mogla bi umrijeti ako nne otkriju uzrok.

ČETVRTAK MaMartin jedva čeka da se Arthur Distelmeie­r napokonna odseli u vlastiti stan. Na strmoj cesti Olivia Weigert sruši se s invalidski­m kokolicima. U pomoć joj pohita Hannes Finke, koji je kriv za njezinu gorku sudbinu jer je prouzročio nesreću u kojoj je Olivia izgubilaiz­gubi svoju voljenu kćer i nakon koje je ostala vezana za invalidska kolica.

PETAK HannesovoH­annes zdravstven­o stanje iznenada se naglona pogoršalo. Njegovi izgledi za preživljav­anjpr eživljavan­je sve su manji pa Martin moli Oliviju za pomopomoć. Baš kad se Susanne teškom mukom odluči na novi početak s Hansom, doznaje da je sspavao s Mijom i sruši joj se cijeli svijet.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia