24sata - Cafe 24

Martin pomaže pacijentu da ode sa simpatijom na spoj prije smrti

-

PONEDJELJA­K Arthur je vidio Martina i Susanne kako se ljube i želi se osvetiti. Jenni Wiesgott nazvala je Martina jer njena baka ima problema sa srcem. Ustanovi da je sve u redu, no uskoro otkrije da je uzrok Jennina majka Marie. Vratila se u Ellmau da se pomiri s Jenni koju je ostavila prije deset godina.

UTORAK Marie ima neizlječiv­u bolesti zbog koje će joj otkazati svi organi i moli Martina da joj prije smrti omogući tajni razgovrazg­ovor s Jenni. Arthur posjeti Anne i kaže jojj što je kasno navečer vidio kod DivljeDivl­jeg cara, ali ona misli da laže.

SRIJEDASRI­JE Anne je zabrinuta zbog očeva probleprob­lema s alkoholom jer oca već neko vrijem vrije menije niču lani vidjela. Osamnaesto­g o e stogodišnj­i Paul Ebert boluje od raka limfnilimf­nih žlijezda i preostalo mu je samo nekonekoli­ko tjedana života.

ČETVRTAKČE­TV Paul bi volio prije smrti dobiti još jednuje priliku za spoj s Lottom. Martin mu obećao pomoći ako postane dio nove studstudij­e. Susanne objašnjava Hansu da ga više ne voli i da za njih nema budućnosno­sti.

PETAKPET Martin i Hans opet su samci. MaxMax, novorođenč­e Saskije Diekhaus, ima nekontroli­rano krvarenje iz nosa. MarMartin ustanovi da dijete ima visoki tlaktlak, što je krajnje neobično u dojenačkoj­koj dobi.d Uzrok bolesti je genski defekt.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia