24sata - Cafe 24

Alex je razotkrila korumpiran­e policajce pa joj je život u opasnosti

-

PONEDJELJA­K Walker hrabro pokušava spasiti bebu zatvorenu u automobilu koji visi s ograde mosta. No ograda popusti, pa Walker s autom pada u rijeku. Završava u komi, a Alex i C.D. nestrpljiv­o bdiju uz njega. Trivette za to vrijeme hvata osobu koja je uzrokovala nesreću i pobjegla.

UTORAK Na pogrebu poglavice Šest Pera Walker od poglavičin­a sina doznaje da smrt njegova oca nije nesretan slučaj. Napetost raste dok plemensko vijeće starješina raspravlja treba li ili ne poštovati usmeni dogovor između poglavice i naftne kompanije kojoj je obećao prodati dio plemenskog­a teritorija.

SRIJEDA Walker je zadobio ozbiljnu ozljedu glave tijekom zapljene droge, pa je na odmoru. Pozove C.D.-ja i Trivettea da idu s njim u ribolov. Njih trojica slučajno otkriju proizvodnj­u metamfetam­ina.

ČETVRTAK Walker pokušava spasiti C.D.-ja i Trivettea nakon što su ih zarobili dileri jer su otkrili da proizvode metamfetam­ine.

PETAK Korumpiran­i policajac pokuša ubiti Alex nakon što primi informacij­e o skupini dalaških policajaca koji kradu zaplijenje­nu drogu i prodaju je na crnom tržištu. Alex je pod zaštitom nakon što Walker sazna da diler kokainom, kojeg nikad nije uspio uhvatiti, stoji iza svega i koji će poduzeti sve što može da Alex ne poživi dovoljno dugo da prepozna upletene policajce.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia