24sata - Cafe 24

Walker na tajnom zadatku pokušava otkriti bandu koja tuče beskućnike

-

PONEDJELJA­KP Nagrada od milijun dolara nudi se onomu tko ubije Cordella Walkera. Svi kriminalci u Dallasu pokušat će osvojiti novac. Dok Trivette pokušava saznati tko nudi nagradu, Walker istražuje lanac krađe automobila, što ga dovede do osobe koja ga želi ubiti.

UTORAK Japanska banda otme kćer bogatoga biznismena, pa je teksaški rendžeri morajum spasiti i naučiti kako se posluje s Japancima.a Walkerove i Trivetteov­e napore da je spase otežava savjetnik za sigurnost bogatog biznismena koji tvrdi da otmičari pripremaju osobnu osvetu.

SRIJEDA Rendžeri s lakoćom rješavaju slučaj povezan s tombolom, no Walkerov najveći izazov bit će nagovoriti ključnu svjedokinj­uv da svjedoči protiv zloglasnog narkodiler­a. Trivette prikuplja dokaze protiv kriminalca koji je koristio tombolu za pranje novca, a Walker štiti svjedokinj­u.

ČETVRTAK Trivette prijavljuj­e sebe i Walkera za rad na filmu, zbog čega Walker nije previše sretan, sve dok naoko lagan posao rerendžeri­ma ne skrene pozornost na dvojicu kkaskadera koja planiraju pljačku vlaka.

PETAK Rendžeri otkriju skupinu bogatih ttinejdžer­a koja premlaćuje dalaške beskućnike, pa se Walker sprema na tajni zadatak da bi uhvatio bandu. Bogati tinejdžeri su ljljutiti na roditelje zbog “rasipanja” nassljedst­va na donacije lokalnim skloništim­a.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia