24sata - Cafe 24

Longworth traži ubojicu žene koja je htjela otvoriti vlastiti karneval

-

PONEDJELJA­K Longworth, uz Callienu pomoć, istražuje ubojstvo Douga Prestona, vrbovatelj­a za mornaricu čije tijelo su pronašle osmogodišn­jakinje koje su lovile krijesnice tijekom tuluma u pidžamama.

UTORAK Potjera za ukradenim Camarom koji vozi vješt vozač otkriva da je riječ o 12-godišnjoj djevojčici Shaz, a u prtljažnik­u pronalaze truplo muškarca pretučenog mJ do smrti. Žrtva je Cole, mehaničar u NASCAR-u, koji je Shaz naučio voziti.

SRIJEDA Čovjek je pronađen pretučen do smrti u toaletu na stajalištu kamiona. Identifici­ran je kao David Zale, financijsk­i planer koji je prije nekoliko godina uhićen zbog pronevjere novca njegovih klijenata.

ČETVRTAK U Gibtownu, u kojem žive potomci karnevalsk­ih nakaza, u dječjim je kolicima pronađena žena visoka 90 cm razbijene glave. Zvala se Enid i s Benom Pershingom, unukom Dječaka Majmuna, pokušavala je u Gibtownu otvoriti karneval, čemu su se protivili stanovnici.

PETAK Doktor Pierre Toussaint, koji se prije tri godine s Haitija preselio na Havaje, otrovan je u striptiz-klubu. U prtljažnik­u njegova auta pronađeni su Glock iz kojeg nikad nije pucano i 100.000 $ u gotovini. Ubrzo je opljačkana klinika u kojoj je radio i za koju se sumnja da ilegalno izdaje recepte za lijekove.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia