24sata - Cafe 24

Ežder je prisiljen odabrati između voljene Nagme i svojih pravila

-

PONEDJELJA­K Elvan je održala riječ i konačno postala Ežderova supruga. Jako je sretna zbog toga. Nakon vjenčanja Ežder se zabrine kad ne može naći Nagme nigdje na imanju. Mora je pronaći i zaustaviti prije nego što počini nekakvu ludost.

UTORAK Bešir je pustio Defne i ona se vraća na imanje u jako lošem stanju. No Šimal je odlučan da natjera Bešira da plati za sve ono što je učinio njegovoj obitelji. Ežder i Nagme pokušavaju se držati jedno drugog i svoje ljubavi usprkos svim tim problemima koji su ih snašli, ali se stvari neće odvijati onako kako žele.

SRIJEDA Šimal je proglasio bankrot i ljudi na imanju počeli su razmišljat­i o tome što će učiniti. Nagme i Ežder, koji su došli na imanje obitelji reći da zajedno odlaze u Istanbul, ne znaju što da učine. Ežder nije siguran može li otići i ostaviti obitelj u takvom stanju. Neizvjesno je i kako će Nagme podnijeti još jedan dan na imanju Jenilmezov­ih.

ČETVRTAK Nagme još jedanput odlučuje ostati s Ežderom i ostaje u Bursi. No to ima svoju cijenu, ona traži nešto od Eždera. Ovaj put će Ežder biti taj koji mora izabrati između ljubavi i svojih pravila.

PETAK Šimal nekako mora spasiti obitelj i tvrtku prije Eždera koji ima Bereketino povjerenje i potporu. Mora, čak i ako to znači da mora raditi sumnjive stvari.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia