24sata - Cafe 24

Murdoch dobije potres mozga i napadnu ga dok se oporavlja

-

PONEDJELJA­K Mladi Alwyn Jones prijavi neobične prizore i zvukove kraj rijeke, ali nitko se ne obazire, nego misle da dijete ima bujnu maštu. Novi događaji natjeraju Murdocha da požali što dječaka nije ozbiljnije shvatio.

UTORAK Progoneći osumnjičen­og za ubojstvo, Murdoch dobije potres mozga i dva napukla rebra. Pošalju ga kući na oporavak, a on misli da čuje neobične zvukove iz zidova i stropa. Kolege misle da mu se priviđa sve dok ga ne napadnu.

SRIJEDA Kad Murdoch sazna da je žrtva ubojstva Veronica Williams telegrafom komunicira­la s nekim muškarcem, pozove u pomoć svoju djevojku Enid, bivšu telefonist­icu, kako bi prevela Morseov kod kojim se služe u dopisivanj­u. Sumnja brzo pada na Kingsleya Adamsa koji je otpušten zbog druženja preko žice.

ČETVRTAK Nathan Siebold volio je Devru, kćer bogatoga poslovnog čovjeka Isaaca Begelmana. Ali Devra je bila zaručena za Simona Goldberga. Kad Nathan umre od trovanja arsenom, svi znakovi upućuju na ljubavni trokut.

PETAK Inspektor Brackenrei­d ne bira sredstva u istrazi četiriju ubojstava, u pomoć zove čak i indijansko­g tragača Jimmyja McLeoda. Svi su ubijeni stručnjaci, svi su stradali za punog Mjeseca i svi su bili žrtve napada koji upućuju na vukodlaka.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia