24sata - Cafe 24

Udebljala sam se za ulogu i mislila da ću umrijeti

-

Dok se pripremala za film “Tully”, glumica je imala problema s teškom depresijom.

Charlize Theron (41) otkrila je da je htjela ulogu koja njoj privatno nimalo ne sliči. U drami igra majku troje male djece i, kako bi bila što uvjerljivi­ja, morala se udebljati oko 15 kilograma. - Bilo je brutalno u svakom smislu i jako je utjecalo na moje zdravlje - istaknula je Theron. Kaže da je shvatila da joj takve drastične promjene idu puno teže nego kad je bila mlađa.

- Šećer koji sam svakodnevn­o jela uzrokovao mi je tešku depresiju i oboljela sam - požalila se. Glumici je nakon toga teško bilo skinuti kilograme koje je dobila. - Zvala sam doktora i rekla mu da mislim da umirem. On mi je objasnio da sam samo starija te

rekao da se smirim - prepričala je Charlize. Prije te uloge glumica je tumačila tajnu agenticu u akcijskom filmu “Atomic Blonde” i jako se ozlijedila na snimanju.

- Uganula sam koljeno, dobila nekoliko masnica na rebrima i morala na operaciju čeljusti - ispričala je Theron. Kaže da su joj stavili donorsku kost kako ne bi odgodila snimanje, a poslije su joj ugradili metalni vijak. Za film je naporno vježbala, pa je čak bacala muškarce u pojedinim scenama. - Bilo je teško. Trudiš se da budeš u najboljoj formi i onda ti se dogodi ozljeda, pa moraš trpjeti bol dok ne odradiš svoje - napomenula je Theron.

Dodala je da ju je razočaralo što filmovi gdje je žena glavna junakinja imaju manje budžete od onih s muškarcima. (vb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia