24sata - Cafe 24

‘Michelle Pfeiffer je najgenijal­nija žena koju znam’

PRONAŠLA MUZU I UZOR

-

Hollywoods­ka legenda MicMic hellehelle Pfeiffer (59) i JenniferJe­nnife Lawrence (27) jako su se zbližile na setu novog horor-filma “Mother” koji jje režirao Jenniferin partnpartn­er, redatelj Darren AronofAron­o skysky (48).

- Prvih nekoliko danada joj se doslovno nisamnis usudila prići. ČulaČul sam da je pitala za mene, no bilo me previše strah. Onda mi je Darren rekao da se saberemsab­erem, počele smo se družiti i ja sam shvatila da je onao najdivnija i najtalenti­rannajtale­ntiranija žena ikad - prepuna je hvhvale Jennifer Lawrence za svoju 332 godine stariju kolegicu.

Što se filma tiče, Lawrence ppriznajez­naje da je Darrenu, s kojim je u vezi godinu dana, rekla “da”d prije nego što je uopće pročiproči­ta- la scenarij, samo je čula ideju. - On je toliko genijalan da uopće nisam sumnjala trebam li se u to ‘ubaciti’ - kaže Jennifer, no dodaje da su se stvari zakomplici­rale nakon čitanja scenarija.

- Bacila sam papire u kut sobe i urlala na njega. Mislila sam da je poremećen, to je jedan tako težak i izopačen scenarij - kaže glumica, koju je redatelj naposljetk­u ipak smirio i uvjerio u projekt. Njezini partneri u filmu su Javier Bardem i Michelle Pfeiffer. Mlađom kolegicom je impresioni­rana i Pfeiffer.

- Dugo se nisam s nekim tako povezala. Lawrence je zaista mlada nada filma - rekla je plavuša koja, primijetil­i su kolege na setu, ne stari.

- Bilo bi neukusno previše pričati o njezinu izgledu, no ako ću izgledati upola kao Michelle, ja sam najsretnij­a na svijetu - kaže Lawrence.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia