24sata - Cafe 24

Obje djevojke su velike pobornice zdravog života

-

Jesu li vam partneri ikad bili ljubomorni ili vam spočitaval­i zbog ljubavnih scena (bilo da je serija, kazalište, glazbeni spot...)? Nives:

Moji partneri uvijek su jako ljubomorni. Teško je razumjeti ovu vrstu posla ako i sam nisi dio toga. Ne mogu ni zamisliti kako bi bilo koji moj bivši reagirao da vidi, npr., ljubavnu scenu s Rankom.

Tara: Nikada. Budući da se u tim situacijam­a radi o glumi, to bi bilo jednostavn­o previše neupućeno za bilo koga bih uzela u obzir kao partnera.

Što biste bile da se ne bavite trenutačni­m zanimanjim­a? O čemu ste maštale kao djevojčice?

Nives: Ja sam maštala da sam glumica i uvijek su mi se svi smijali jer sam bila izrazito sramežljiv­o dijete i vrlo sam malo pričala.

Tara: Ja sam imala razne interese, od doktorice, veterinark­e do rada u marketingu, povjesniča­rke, cvjećarice... stvarno svašta! Nekako mi je najbolje sjelo kad sam shvatila da bih kao glumica možda mogla sve to isprobati.

S obzirom na to da ste obje Zagrepčank­e, u kojem ste kvartu odrasle? Jeste li bile mirne djevojčice ili ste se “tukle” s dečkima? Nives: Odrasla sam na Srednjacim­a. Bila sam vrlo mirno i tiho dijete, prava djevojčica. A dečki me nisu tukli nego su uglavnom bili zaljubljen­i u mene.

Tara: Ja sam odrasla u Retkovcu, u Dubravi. Doduše,

1)

Obožavatel­ji Nives vole kada ona s njima podijeli seksi selfieje na profilu svoje društvene mreže Tara i Nives odlično se slažu na setu s kolegom Momčilom Otaševićem, kojega gledatelji­ce obožavaju Glumačka ekipa voli se zabavljati nakon snimanja serije i svi su postali kao “mala obitelj” Celzijus na setu, kao konobarica, glumi s iskusnim kolegama, od kojih dobije i pokoji savjet Tara i Sanja Vejnović u “Čistoj ljubavi” glume majku i kćer

2) 3) 4) 5)

kako su moji tijekom rata otišli raditi u Beč, bila sam s mamom na relaciji Zagreb-Beč, dok nisam krenula u osnovnu. Reći ću samo da me se u školu ponosno slalo u, maltene, krinolinam­a koje je mama nabavljala po Beču. Tako da je moja prilagodba u kvart - potrajala.

Možete li se sjetiti vaše najgore modne pogreške? Nives: Nakon sudjelovan­ja u showu “Tvoje lice zvuči poznato”, mislim da nema odjevnog predmeta koji nisam obukla, čak i kravate. A modne pogreškice se dogode svakome, nekad zablistaš, a nekad ti je lošiji dan.

Tara: Uh, bilo ih je. Ja si često ne ostavim dovoljno vremena da se stignem modno doreći, prevagnu mi druge obveze. Sretna sam kad mi upali. Koji odjevni predmet ne bih nikada mogla obući...? Samo premali. Volim eksperimen­tirati.

Obje ste pobornice trenira-

 ??  ?? 2
2
 ??  ?? 3
3
 ??  ?? 1
1
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia