24sata - Cafe 24

Kaan Urgancıogl­u ‘Zbog avantura sam se uplašio emocija, sad bih pravu ljubav’

Najveći negativac serije ‘Bit ćeš moja’ o osjećajima koji su ga blokirali, vezama koje su trajale samo jednu noć i odluci da će u njegov dom ući još samo jedna žena

- Piše: TATJANA PACEK

Sušta sam suprotnost svom liku. Emir je opsjednut ljubavlju prema Nihan, vjeruje da će ga ona jednom ipak zavoljeti i čeka. Za razliku od njega koji vjeruje da će dočekati, ja ništa ne čekam. Tek sam nedavno povratio povjerenje u ljubav, rekao je Kaan Urgancıogl­u (36). Najpoznati­ji negativac iz serije “Bit ćeš moja” u ljubavi baš i nema sreće. Dosad su javnosti poznate tri njegove veze; s kolegicama Azrom Akin i Berrak Tüzünataç te modnom blogericom Derin Mermerci. Unatoč “čvrstim vezama” glumac je trčao iz avanture u avanturu. Djevojke su ga ostavljale, a on kaže da je došao pameti.

- Prije sam se bojao ljubavi jer kad emocije nestanu, ostane bol. Možda sam se zato opirao iskrenoj vezi. Više me ne zanimaju površne veze, želim pravu ljubav - kaže glumac. Na pragu 40-ih turska zvijezda još nema djevojku, a pojam veze odjednom je dobio posve drugi smisao. I Kaan je napokon shvatio da biti s nekim znači - posvetiti mu se.

- Nema smisla svaki dan počinjati nešto iznova. Lijepo je kad nekog možeš zagrliti, uhvatiti ispod ruke i reći: ‘Da, ovo je prava veza’. Dosadno je misliti da se veze ostvaruju nakon seksa pa tada možeš reći ‘sad smo skupa’ - kaže. Iako tvrdi da je spreman za ozbiljnu vezu, koja uključuje i brak i obitelj, ističe da godine nisu promijenil­e “ono nešto” što ga privlači kod žena. - Promijenil­a mi se samo percepcija. Muškarci vole ono što vide. Ženama je važnije ono što čuju. Primijetio sam da je s godinama i meni sve važnije to što čujem - priča Kaan. Glumac je donedavno živio vrlo burno. Bili su ga puni turski klubovi, restorani, obožavao je pojavljiva­ti se s kremom Istanbula, a ljepotice su mu bile poput trofeja.

- Uza sve to prije sam bio i neuredan, ali sada pazim da

Dojadili su mu provodi i avanture, sad se želi posvetiti samo jednoj ženi mi kuća bude uredna jer ondje provodim puno vremena. Jako me opušta pranje posuđa. Promijenio sam se, postao sam donekle savjestan i odgovoran, više nego što sam bio prije - priča glumac.

Samo koju godinu unatrag Urgancıogl­u je nakon seta jurio na zabave, potom sat ili dva odspavao i jurio na novo snimanje. Danas uživa u samoći svoga doma uz svakodnevn­e rituale bez kojih si ne može zamisliti dan.

- Čim dođem kući, skuham si kavu. Jako volim taj miris. Imam udoban naslonjač, koji je moj kutak za opuštanje. Po kući hodam bos i uvijek slušam glazbu. To su te neke stvari koje me opuštaju i pune mi baterije nakon napornih snimanja - priča glumac. Njegov dom više, ističe, nije klupski prostor za prijatelje. U Kaanovoj vili više ne trešti glazba niti se u njoj opija. Glumac u nju više ne dovodi djevojke s kojima ima avanture za jednu noć.

“Na pragu 40-e još nemam djevojku, ali pojam veze ipak je dobio drugi smisao. Sad čekam pravu ljubav”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia