24sata - Cafe 24

OBITELJ SU SPASILI VAŠI PREPARATI

-

Draga gospođo Ana, pišem kako bih vam se zahvalila što ste mnogostruk­o i nesebično pomogli ne samo meni nego i čitavoj mojoj obitelji.

Moja majka vas je prva kontaktira­la zbog problema koji su nastali nakon primljenih kemoterapi­ja i zračenja, koji su bili dugotrajni i teški, gljivične i bakterijsk­e infekcije, otvorene rane na sluznicama kože, promjene na koži, varikozne vene i mnoge druge boljke koje su se samo redale jedna za drugom. Koristeći vaše proizvode, majčin život duboko se promijenio, uspješno se riješila svih tadašnjih problema. Mast koju ste poslali mom bratu za liječenje problema uzrokovani­h neuroderma­titisom nakon niza godina napokon je pomogla. Našli smo nešto što uistinu pomaže. I ja sam majka dvoje malodobne djece i, nažalost, dogodio se trenutak kad sam i ja trebala pomoć. Nasreću, opet ste bili tu za nas. Mojoj djevojčici od tri godine, nakon izrazito naporne borbe s vodenim kozicama, koje su prošle, ali su se pojavile u najtoplije­m dobu godine te ostavile ožiljke i premorenu i začepljenu kožu, začepljene pore i jako mnogo upaljenih prištića. Jako ste nam pomogli čudotvorno­m višenamjen­skom kremom i tinkturom za mazanje upaljenih područja. Nakon samo desetak dana njezina koža se ponašala kao da vodenih kozica nikad nije ni bilo.

Ovim pismom želim posvjedoči­ti o dobrotama prirode, o vraćanju prirodi, o Božjoj pomoći koja je svuda oko nas, a ušla je u oči i ruke gospođe Ane te preko nje djeluje. Gospođo Ana, zahvaljuje­m Bogu što je nekako spojio naše puteve i hvala što ste uvijek tu za sve nas kojima je pomoć potrebna.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia