24sata - Cafe 24

Zastrašuju­ći horor zbog kojeg ćete se bojati klaunova

1

-

ONO

Nestaju djeca iz gradića Derryja, Maine, pa se grupa djece suočava s najvećim strahovima. Vratio se zločesti klaun Pennywise, koji je poznat po ubojstvima i nasilju.

2 MALI BIGFOOT

Trinaestog­odišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljeni­m ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac legendarni Bigfoot koji se skriva duboko u šumi.

3 ČUVAJ ME S LEĐA

Jackson je najtraženi­ji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski agent ima zadatak štititi ga. Ništa, naravno, ne krene po planu. Jackson je njegov zakleti neprijatel­j.

4 POČINJEM PONOVNO

Alice se nakon razvoda s dvoje djece seli u rodni Los Angeles te odluči burno proslaviti rođendan. Upoznaje tri mladića i ponudi im da žive s njom.

5 AMERICAN MADE

Istinita priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčari­o drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD te ga je CIA angažirala za jednu od najvećih tajnih operacija.

6 TVRD ORAH 2

Vjeverica Surly i njegovi prijatelji otkriju da gradonačel­nik Oaktona želi sagraditi zabavni park na njihovu staništu. Udruže se da ga spriječe u toj namjeri.

7 VOZAČ

Kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Mafijaš ga prisili da radi za njega i Baby se mora suočiti s pljačkom.

 ??  ?? U filmu glume Taron Egerton, Colin Firth, Halle Berry, Channing Tatum, a režirao ga je Matthew Vaughn
U filmu glume Taron Egerton, Colin Firth, Halle Berry, Channing Tatum, a režirao ga je Matthew Vaughn
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia