24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Tomo susreće polugolu Sonju koju Edita umalo pogazi autom

-

PONEDJELJA­K

Izgubljena Jasna luta gradskim grobljem. Svi kreću u potragu za njom, dok Sonja osjeća grižnju savjesti jer ju je ostavila samu. Ranko sprema snimku Asjina ubojstva s nadzorne kamere u sef i mijenja šifru. Na Editin nagovor Tomo se odluči preseliti kod Edite dok ne popravi kuću.

Ranko traži od Edite povrat kapare ili kuću, no Edita odbija oboje. Snježana je sve slabija sa živcima, a kada ugleda Asjinu sliku na Vladinu mobitelu, potpuno poludi, baca njegov mobitel i privuče na sebe pozornost Rusa, ali i Ranka. Ljutita Branka zaprijeti Editi da se pažljivije odnosi s Tomom.

Kako bi smirio uspaničenu Snježanu, Ranko je šalje u wellness i naređuje Milanu da napravi kamatarski ugovor za Editu, kojim bi lako dobio njezinu vilu. Šećući uz rijeku nakon kratkog i hladnog susreta s Brankom, Tomo zatiče polugolu Sonju i daje joj svoju košulju.

Profesor ohrabri Blaža da pozove Branku na kavu, što završi neslavno: umjesto na kavi, Blaž završi kod nje na brijanju, koje također ne završi slavno. Edita moli Tomu da je nauči voziti automobil. Na povratku kući nesretnim slučajem Edita umalo pogazi Sonju.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia