24sata - Cafe 24

Gisela zatraži razvod od Jaimeja, a Nuria želi da je Goznalo ubije

VOLI ME ZAUVIJEK

-

PONEDJELJA­K

Tobías ima urođenu manu zbog koje ne bi smio piti jer bi mogao umrijeti. Gonzalo želi da se Tobías vrati posvojitel­jima. Ileana tvrdi Raquel da je Nuria ubila Camila, a Raquel doživi krizu. Gisela je sigurna da je Jaime vara i zatraži rastavu.

Alexis konačno prizna svoje osjećaje Fer. Valentina kaže Fer da voli Mauricija i prizna joj da se boji da on voli drugu. Leonel razgovara s Almudenino­m pomoćnicom i sazna da njezina mama hitno treba skupo liječenje te joj ponudi novac.

Ileana zavede Gonzala i odvede ga u krevet. René shvati da Carolina i Ileana idu za Muratovim imetkom te on odluči ostaviti Carolinu. Raquel više nikoga ne prepoznaje. Mau i Valentina pokušavaju je trgnuti, ali ne uspijevaju.

Gonzalo posjeti Nuriju u zatvoru, a ona ga zamoli da je ubije. No on joj ne može pomoći. Fer i Alan prijateljs­ki prekinu vezu. Alan odlazi Almudeni, a Fer Alexisu. Gonzalo kupuje Leonelove dionice. Carolina kaže majci da je trudna.

Upravitelj­ica zatvora dolazi u Silvijin stan i ondje pronalazi njezinu osobnu iskaznicu. René ne želi priznati dijete. Ileana to koristi kako bi pritisnula Gonzala.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia